Hopp til innhold

MariusG

Medlem
  • Antall innlegg

    4
  • Registrerte seg

  • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral
  1. Det er sant, og det ble gjort! fremdeles gøy for en nybegynner å få på kroken
  2. Prøvde et nytt sted idag der det ynglet av små ørret, samt noen større. Fikk regnbue på 500g ordentlig morro! Utrolig hvor det kan gå ørret
  3. Hei. Jeg har kjøpt fiskekort i trømborgfjella og stuttfoss i Spydeberg:) Når du sier vanntemperatur, er dette fordi ørret trekker lenger ut på dypet? At det kan være vanskeligere å fiske de. Jeg har bare lyst på et lite tips på et vann der folk vet det går litt mye ørret Ha en fin dag!
  4. Hei. Beklager å bare kaste meg inn på tråden, men er vel like greit å ta det her. Jeg har også fattet en relativ stor intresse for ørret, etter å ha sett meg lei på gjedde og abbor:) Har alltid likt best å fiske innlands. Men jeg sliter ofte med å finne vann som det i heletatt er noe ørret som er villige. Har vært litt i trømborgfjellene og stuttfoss i Spydeberg, men som nevnt så er det vanskelig å få noe her. Har nå fått 2 ørret på 10-13 turer så lyster på litt mer action. hehe. Lurer på om noen eventuelt kunne hjulpet meg med et tips eller to om noen vann som det faktisk er ørrret. Jeg holder til i Askim, så gjerne noe i trømborgfjella eller andre vann i nerheten Tusen takk!
×
×
  • Legg til ny...