Hopp til innhold

Dr.Hook

Medlem
 • Antall innlegg

  42
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Om Dr.Hook

 • Bursdag 14. april 1975

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Fluefiske etter sjørret
 • Favorittfiske
  Sjøøret

Siste profilvisninger

1 278 profilvisninger
 1. MANGE SJØRRET Å TA PÅ FLUSTANG NÅ BRUK BATTEGRIS.FÅTT MANGE DIGGRE MEN Å NOEN OPDRETLAKS VED FLESLAND KAI
 2. Sjøørret 5 kilo i kveld :))

 3. Sjøørret 5 kilo i kveld :)))

 4. NEIDA STANGENE DINE BREKKER OG KNEKKER Å TÅLER IGNENTING.KALER DU DET KVALLITET?Å SÅ MYE DI KOSTER DA TOÅHNDSENENE TIL EIKRA Å SÅ KAN DI NESSTEN IKKJE KASTES MED UTEN BREKKING.
 5. KAKER EG OG ALSÅ.MEN VIL BARE SIFRA OM AT NOEN IKKE BARE FISKER ME FLUESTANGEN MEN FÅR LAKSER PÅ ANDRE REDDSKAPER Å SIER DE FIKK PÅ FLUESTANGEN.VÆR ERLIG Å SI DET SOMM DET ER HELER Å IKJE GI SEG UT FOR ESKEPERT HER INNE.JA EG HE SKRIVEVANNSKER MEN DET E VEL PLAS TIL MEG Å HER?
 6. POLAKPUNG HAR SAKT HAN FISKER MYE OG KJENER LYSSAKKERELVEN .SPØR HAN OM VINTERFIKSE HAN ER SIKERT EKSPERT PÅ DET Å.
 7. Sjøørret 5 kilo i kveld :))))

 8. er skufet når jeg leser dette.du går runt som en stolt kronprins å skryter langseter småelven til alle oss andre å leker eksperrt med fluestengen din å sier ingentin om at du fanger dine lakser på spinerere å makk men vi visste jo allikevell at du snek med med dette når du trode at ingen så deg.
 9. noen av dere gir dere ut for bare å fiske medfluer her i trådene å så fisker dere med slukstanger å får lakser og raportererer dem som at laksene blir tatt på fluene deres.åffer ikke bare si det da å ikke leke ekkspert her.dette forteler fiskevennen min er vanlig i elvenene runt Bergen og at noen av de er her inne som gjør dette. noen som får fine sjøretter nå i hordolandfylket?kom med tipps,jeg fisker bare flue men er ikkje ekspert
 10. mange fluefiskere ser jeg tror de er eksperter å at de bare liker fluestenger når de kaster eter laksen.men når jeg sniker runt i elven så skifter de til slukstang og woblere og spinere når andre ikke ser dem.vorfor er det så flaut å være fluefisker etter laksene å bli opdagget med sluktstang å wobler?
 11. bruker du enkelkroker på tubene noen ganger velvet? du er god til å skrive inlegg du må jeg si.
 12. Hihi litt rart samentreff at både du og jeg hater shoting heads. ambush er de beste snører. vet du om stella er gode haspelsneler eler har du helt slutta med wobbler etter laksene elven nå i år?
 13. Å FOR EI FIN STANG,ER DET EN BELUA SWITHC OG VOR KJØPER MAN EI SÅNN? sent from my iphone
 14. ALLY.HØR PÅ EKSPERRTEN HER. JEG ER ENIG MED DEG OG ENKLE FLUER.FÅTT MANGE FINE SJØRETTER SISSTE UKEN PÅ SÅNNE TUBER. DET ER NÅ SJØØRETEN KOMER OPP Å DET ER NÅ VI MÅ FISKE IKKE SANT.FÅTT MANGE STORE SJØRETTER DERE DA GUTTER? SKAL TIL MATRE OG ANDRE ELVER RUNT BERGEN STRAKS.GØY. sent from my iphone
 15. Nattens fangst fra hemelig elv. Coliedog 10. 2.98kg. fin hva dere. takk for anbefallingene på elvene. men det bildetsom jeg linka til tidligere er det fra Arnaelven?
×
×
 • Legg til ny...