Hopp til innhold

ufesk

Medlem
  • Antall innlegg

    3
  • Registrerte seg

  • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral
  1. Takk for svar. Da styrer jeg unna "kjendiselvene" Nea, Tya, Vangrøfta.. Men det blir nok en tur til Østerdalen. Hva med Grimsa i Folldal? Hørt noe om den? Har problemer med å finne Nordtjern/Vesttjern på kartet. Kan du gi nærmere beskrivelse?
  2. Bor i Ås i Akershus men kjører gjerne et stykke på helgetur for å oppleve fiske. Vi har prøvd Østmarka men med liten suksess. Vi har også prøvd et sted i Buskerud hvor vi fikk miniørret. Men det ble litt "lekefiske" over det.
  3. Jeg er ute etter (og prøver forumet her hvor ekspertene vaker..) en elv på østlandet som er grei for en nybegynner. Sønnen min på ti står og kaster med fluestang i hagen for tiden. Øver seg.. Er redd for at interessen daler fort hvis det ikke blir fast fisk snart. Guttungen har sett på Tørrfluelandet 1, 2, 3 i hele vinter. Tya, Nea, Vangrøfta virker forlokkende når Lenth & co heiser inn sværinger. Men jeg tror ikke det er så lett for rustne herrer og ferskinger. Har forståelse for at ingen vil røpe godelva si men er det noen som kan komme med forslag til elv med fisk i? Glomma er jo lang og fiskerik men er det nybegynnerplasser der feks? Trygve.
×
×
  • Legg til ny...