Hopp til innhold

peter gran

Medlem
 • Antall innlegg

  83
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Alt innhold fra peter gran

 1. Nærøydalselven er en vakker elv. Ta kontakt med Johnny Kaupang, han disponerer stort sett hele elven, var der selv for to uker siden og jeg kommer garantert til å dra tilbake. Prisen ligger vel på 2000 pr stang ink bo.
 2. Du taler din egen sak, så jeg synes det er helt galt å si at VI må slutte å fiske etter den. Jeg og veldig mange andre har ingen problemer med å bedrive utelukkende C&R. Har tilgode å måtte kappe snøret pga for dyp kroking av Laks eller Sjøørret. Når C&R utfører riktig er dødligheten neste lik null.
 3. Er det noen som har erfaring fra Øye retten i Lærdal i slutten av August? Takk! Peter
 4. Helt enig med deg Brage Jeg er på ingen måte imponert over Guideline Costal snørene Det finnes mange langt billigere og bedre snører mener nå jeg=)
 5. Med slike holdninger som du ytrer er det ikke rart ting går gale veien. Hva for deg til å si at C&R ikke gjør noe fra eller til?
 6. Ny post ute=) http://urbanflyfisher.net/2014/05/ikke-lenge-igjen/
 7. Ting skjer på Urbanflyfisher, følg med!=) http://urbanflyfisher.net/
 8. Jeg henger meg på Marius her. Jeg mener man bør innføre 100%C&R på all hunnlaks i elver som sliter. Om en hunnlaks ikke er i form til å settes ut igjen skal denne levers til natursenter, eller tilsvarende organisasjon. Jeg synes også man kan innføre 100% C&R fra og med 1.8 i elvenene som sliter, dette ville vært et fint alternativ til stenging.
 9. Ingenting som får meg til å tro at all laks kommer til å svømme langt opp i elven Det jeg derimot har trua på er at en hel del av den laksen som blir fanget og drept nedenfor fossen er laks som gjerne kunne tenkt seg å svømme lengere opp i elven. Mye av laksen vil holde seg nedenfor fossen slik er det jo, men for bestanden tror jeg ikke det finnes et bedre scenario enn en lav åpning der laksen har fri vandring opp gaulfoss slik at mer av den laksen som hører hjemme høyere opp i elva kommer seg dit.
 10. Hva mener dere skal til for å få opp bestanden? Jeg krysser fingrene for en åpning med lite vann så mest mulig av laksen kommer seg et godt stykke oppover i elva til områdene med færre fiskere.
 11. Har trua jeg! Skal fiske to uker begge over fossen. Spår godt fiske høyt oppe i elva med så lite snø som det er i fjellet nå. Tror også at en åpning med lite vann er ideelt med tanke på fremtiden til Gaula og gytefisk.
 12. Tror ikke at det blir tidenes sesong, men det bør være muligheter ettersom det er så mye færre fiskere. Hvorfor tror du det blir en dritt sesong Stinger?
 13. Ikke lenge igjen til sesongen er i gang. Hvem skal til Gaula og hvordan tror dere 2014-sesongen blir?
 14. Kan jo anbefale Lamson litespeeden jeg skal selge=)
 15. Da burde 40 gr fungere fint. Må du ha WF, eller kan du bruke klump? jeg ville anbefalt å gå for en skyteklump.
 16. Snarøya har mange plasser, fornebu, rolfstangen osv. Asker har jo legendariske Elnestangen og diverse strender som fisker bra og da spesielt på kvelstid, spirabukta er en annen plass som også kan fiske godt i asker. På andre siden er jo Larkollen, Fredrikstad, Hvaler og Jeløya som også er meget gode plasser.
 17. Har vært en del ute i Oslofjorden nå og fått greit med fisk, ikke noe veldig stort, men sesongen er så definitivt i gang!=)
 18. Ut i fra det jeg har sett og hørt ser det ganske dårlig ut.. Og fler av Zpey figurene har jo gitt seg og gått over til andre merker
 19. Ikke noe problem det. Tar jo litt tid om man må sende snellen til England, men de ordner opp..
 20. Har ikke noen andre preferanser enn hardy zane som ikke tålte saltvannsbruk og en Angel som slo seg helt vrang etter kjøring av fisk. Regner med at snellene takler alt bruk i ferskvann fint. Eneste å være obs på er skruer til sveiv og kulelager. Har prøvd Hardy ultralite DD og syntes det virket som en bra snelle.
 21. Jeg har selv hatt mye trøbbel med Korea produserte hardysneller. Dårlige kulelager og billige skruer som ruster fort..
×
×
 • Legg til ny...