Hopp til innhold

PeterRoss

Medlem
 • Antall innlegg

  1 464
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om PeterRoss

 • Rangering
  Fluefiskesynser

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.virtualcreel.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Favorittfiske
  Laks og Bonefish
 1. 5 sek på google: Midtgaard Fluefiske
 2. Det er ikke bare SAS som tolker reglene slik . Norwegian-dama kom med samme resonamentet da vi skulle til Finnmark. Der lærte jeg også at å prøve å få en skrankenisse til å følge en logisk utledning som fører over mer enn 2 ledd er like lett som å få en hyperaktiv 2 åring til å følge medc på et landsskytterstevne. Vi betalte, jeg ble sur (med stor S) og jeg ringte Norwegian etter ankomsten. Mannen på servicekontoret avkreftet at man skal betale pr stang (hvorfor ikke stangdel?) og viste til begrepet kolli (som også jeg i sin tid prøvde å froklare for skrankegrønnsaken). Det er dog et stort hull i regelverket som åpner for tolkning. Hvor man omtaler all spesialbagasje som bagasje som krever "not customary handling".
 3. I samme åndedrag utnevner vi: Varg Vikernes til Kirkeminister Erling Folkevord til Forsvarsminister Svein Rennemo til Olje- og Energiminister og til Linni Meister til Forsknings- og høyere utdanningsminister
 4. Det er ingen korttrekning i VJE. Først til mølla er prinsippet - dette åpner selvfølgelig for total mangel på oversikt.
 5. Støtter forslaget! Ellers - meget fornøyelig lesning, herr Jørgensen
 6. Det er alltid de andre som skal klandres Jeg synes at Norge ble overkjørt av et bedre lag, verre er det ikke. Grattis med sølvmedaljen! Tenk det, lille Norge nest best i verden!!!!
 7. NJJF i Asker - fluegruppa + castinggruppa. Burde holde?
 8. Kvaliteten på innrapportering avhenger i stor grad av elva - m.a.o. kortdistribusjonsprinsipper, fangsfordeling mellom ulike grupper (yrkesfiskere, sportsfiskere etc), t.o.m. avstanden til vakthytta har en betydning. For min del ser jeg stor forskjell på innrapportering fra Lærdal og Finnmarkselvene som jeg pleide å fiske i. Mens jeg er rimelig trygg på at det aller meste av Lærdalfisken tatt i elva ble innrapportert etter beste kunstens regler (med skjellprøver og slikt) mener jeg rimelig fast og bestemt at mye av finnmarkslaksen kommer aldri med i statistikkene. Og det er synd, fordi det er på tide å sette fingeren på problemene oppe i Nord. Da den store alarmen ble slått i høst hadde man ikke en gang fangsttall fra TANA - det gigantiske laksevassdraget i her landet! Hvor mye Tana står for i forhold til resten av landet er det lett å finne - det er bare å google seg frem. Men hvilken sikkerhet har vi i forhold til disse tallene - 50%? For de varierer enormt avhengig av hva de skal brukes til. Skal man forby fisket i Tana bruker man helt andre tall enn når man søker om midler til andre formål. Føre var prinsippet tas i bruk i hytt og vær, synes nå jeg. Langt oftere tyr man til skippertakprinsippet - det er først når det skikkelig røyner på at man søker drakonske metoder som man tror vil trekke klokken tilbake. Pekefingre vedr dramatiske endringer i laksebestanden kunne man se i 30 år nå. Inntil 2007 dreit man i det... fra stor høyde. Nå er vi plutselig alle sammen miljøaktivister og skal frelse verden ved å forby bruken av den... Det faktum at vi har et helt industri (som nå skal stevnes i retten i USA og Canada) som er med på å ta livet av villaksen kommer ikke en gang med i disse sk "tiltakene". Jeg føler at det er som å stikke et termometer i ræva på en pasient som dør av hjertestans..... Nei da... nå ble jeg arg igjen...
 9. Uten at jeg tar stilling til Gaylines produkters kvalitet eller fortreffelighet vil jeg kunne meddele at et enkelt søk hos sannsynligvis den største utstyrsakrobaten i UK avdekket at de fører mange Gayline produkter. Prøv selv - http://www.sportfish.co.uk/search.php?keyw...e=&offset=0 Når det gjelder markedsføring og salg i USA - det er vqanskelig å slå gjennom der. Delvis fordi det som anses for å være gjennombrudd på det amerikanske markedet er så uendelig mye mer enn i Norge (eller de fleste andre land her). Bare Montana har flere fluefiskebutikker (og større omsetning) enn hele Skandinavia. Got the picture? At Gayline ikke er kjent i USA... vel, hvorfor skulle man kjenne til det merket der?
 10. Videoen på side 37 er helt ubetalelig! Skatefish!!! hahaha!!! PR
 11. Hei, for å oppsummere (ikke bare denne, men mange andre liknende tråder): a) En kort stang er best! (husk på stakkars armen til ungen) b) Bruk en lett stang med tyngre snøre - viktig at ungen kjenner vekta c) Lek og fisk og lek... PR
 12. Utvalg vet jeg ikke mye om, men jeg regner faktisk med at Knut Johan R. på XXL vil være i stand til å svare på de fleste spørsmål du måtte ha. Ellers så er jeg enig i at Nfisk er det beste alternativet på denne siden av byen. Det er lenge siden Pima stengte sine dører og siden da har vi måttet reise til by'n eller til Drammen.
 13. "This is not a game of who the fuck are you" "This is a fucking star I run it" HAHAHAHA
 14. Og jeg lo, og lo, og lo... Mega bra!
 15. Det var stort sett det jeg mener. Jeg er livredd for at man går tilbake til rotenon eller kaster seg på utredningskarusellen. På den andre siden for å endre litt på Bremnes sangen "Fiskere treger elva og elva trenger fiskere".
×
×
 • Legg til ny...