Hopp til innhold

kimsemams

Medlem
 • Antall innlegg

  52
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sunnmøre
 • Favorittfiske
  Laks/sjøørret

Siste profilvisninger

554 profilvisninger
 1. Noen med kunnskap om denne elva? På papiret en spennende smålakselv,men har ingen erfaring med Storelva. Noen som har lyst å dele sine opplevelser? På forhånd,takk.
 2. Ok. Som forventet altså. Da spørs det om vi heller må lete etter et nytt område.
 3. Greit å være tidlig ute. Hvordan er det med kortsalget der? Ser for meg vald med meget stive priser. Noen som har noe info rundt dette? Forøvrig laksefiske jeg er ute etter.
 4. Kjøp gjerne klasse 9/10 eller 11.Da er du godt rustet. Fra 13-15 fot. Du vil finne hundrevis av stenger innenfor disse størrelsene. Da jeg startet opp med tohånds,så kjøpte jeg alt brukt for en billig penge. Regner med at det er skyteklump-system du skal starte med,så gjør det enkelt her også. Kjøp gjerne ferdig tilpasset skyteklump. Ønsker deg lykke til. Ps. følg med på forumet for kjøp/salg..mulig du finner noe billig.
 5. Det er det samme inntrykket jeg har. Tross stiv pris, er dette noe av det gjeveste man finner innen elvefiske. Det å sitte i hytta ved elvebredden og kikke på stor-ørret som vaker, er ubetalelig.
 6. Vurderer sterkt å booke en tur hit neste år. Noen som har erfaring fra denne flotte elva?
 7. Vi er en gjeng som var i området nå nylig. Vi var på et privatvald ved rød sone. Det valdet er IKKE å anbefale. Dyrt, motfiske og enkle boforhold.
 8. Den ser jeg. Følgene er vel senebetennelse dreng tid . Men hva ofrer man ikke for å møte storlaks på enhånds. Bruker vanligvis 4cast wf8 f/s3 på denne stanga. Men ser at enkelte situasjoner, så lar det seg ikke å bruke OH kast. Har dere noen erfaring med compact RTG fra Guideline til enhånds?
 9. Har dessverre ikke tida til å lese igjennom alt det fornuftige som blir skrevet. Noen som kan hjelpe meg med klumpvekt og lengde til LPXe 10f #8? Da gjerne med F/S klump. Er forøvrig nybegynner..
 10. Har dessverre ikke tida til å lese igjennom alt det fornuftige som blir skrevet. Noen som kan hjelpe meg med klumpvekt og lengde til LPXe 10f #8? Da gjerne med F/S klump. Er forøvrig nybegynner..
 11. Lengden var på 57 cm. Vekt på 2050 g. Det skal vel tilsi K-faktor på 1.11?
 12. Skal komme tilbake med lengde,men vekten var 2050 gram. Min påstand var SØ,men ble veldig usikker pga øyets plassering i forhold til kjevebenet. Og sporen hadde antydning til V-form.
 13. Hva vil dere si dette er? Min påstand er at det er sjøørret. Hva sier dere?
×
×
 • Legg til ny...