Hopp til innhold

forseti

Medlem
 • Antall innlegg

  56
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Favorittfiske
  Laks, Ørret, SØ

Siste profilvisninger

569 profilvisninger
 1. Jeg har selv LTS Across 10" #7/8 og den er meget lettkastet, spesielt til speykasting. Jeg bruker klumper på 19 gram og synes det er perfekt, men stanga skal tåle og klare alt fra 16,5 - 22 gram.
 2. Hei Bogdan. Jeg bruker selv 42 gram på min 13" Across. Det er en kastemaskin.
 3. Hva bruker folk her inne som "følere" på Red Francis ? Går det ann å få kjøpt "følere" som er klar til bruk ? Altså at en slipper å strippe fjærene selv. Takk for tips
 4. Jeg ble også mildt sagt overrasket over dette beslaget. Men vanligvis når en bestiller enten fluer eller hele nakker med brokadehane så følger det med et sertifikat som viser om det er fra oppdrett. Det kan jo tenkes at det ikke fulgte med noe som helst av dokumentasjon. Jeg fikk selv tilsendt noen nakker i posten nå nylig, og dette ble åpnet i tollen men sendt videre til meg ettersom sertifikat fulgte med.
 5. Er blitt glad i de LTS stengene jeg har kjøpt. Har LTS noen gode alternativ for 1 hånds stenger ?
 6. Takker for svar. Da blir det 42 grams klumper jeg må gå til innkjøp av. :D
 7. Heisann. Kjøpte meg LTS Across 13" tidligere i sommer, men klarer ikke helt å finne ut hvilken vekt på klumpen som passer best. Prøvde først med 8/9# klump fra SA Ultimate Scandi ( F/H/S3 ) på 34 gram. Den ble alt for lett. Prøvde også en 10/11# RIO F/S3 klump på 39 gram som jeg også følte var for lett. Hvilken klumpvekt passer stanga best ? Må ellers si at stengene deres er fantastiske. Har LTS Slingshot 15" og LTS Across 13" Trenger ei stang til en hånds fiske i elv også.. Anbefalinger ? 10" #8 eller #7
 8. Flotte forhold i elva nå, men fisken viser seg lite. Tok en på 3,7 da jeg gikk over til litt tyngre snøre ( I/S2/S4 ) og Ally's. Alt i alt en fin dag.
 9. Ja, heldigvis. Har hatt en del timer i elva allerede, men med vannføring på 15-20 ms er det ikke noe moro. Blir vel å ta en fridag i morgen tenker jeg, så er det ned å sjekke tilstanden.
 10. Flotte fluer Egil Brekke. Lyst å sende meg en pm med bindebeskrivelsen av Tube varianten av Bjerkreimsflua di ? Og Red Butt varianten ?
 11. Horgøien Valdet i Gaula, gleder meg sykelig.
 12. Ok, hvor er dette vannet ? Og når er det snakk om ?
 13. Hei folkens. Er vel på tide å begynne å trene igjen eller hva ? Isen har endelig smelta, og jeg har prøvd med noen ganger på "kastebryggen" ved store stokkavannet. Skulle gjerne likt å truffet flere for å trene litt, og samtidig fått litt hjelp til kasting med 2 hånds stanga mi. Si i fra når det passer og forholdene er bra, så er jeg sikkert med.
×
×
 • Legg til ny...