Hopp til innhold

cato_78

Medlem
 • Antall innlegg

  8
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  laks
 1. takker, flott skal prøve det.
 2. Har en Loop Evotec 10´ #7 med sekskantet korkhåndtak. Den er god å holde i men etter en hel dags fiske gnager den litt i hånda. Skulle gjerne ha fått kantene litt rundere. Går det ann å pusse i korkmaterialet eller ryr det fra hverandre da?
 3. Noen som har prøvd andre klumper enn GDC kl.7 til Loop Cross S1 12 fot, syns CDG`n var litt lett. Tror den var 27 gram.
 4. cato_78

  Swith

  Vurderer innkjøp av en G.loomis 11`switch stang. noen som har erfaring med den? Hvordan er aksjon og stivhet i stanga?
 5. jeg bruker klump til tohånds men nesten bare hel line på enhånds, serlig i småe elver, da slipper du å dra koblingen klump/skyteline inn i ringene hele tiden
 6. finnes ikke dumme spørsmå, bare dumme svar. for å feste backing til snelle bruker jeg vanligvis bare en dobbel kjærringknute med en ekstra knute på tampen så den ikke glir ut, om det skulle komme til at en fisk drar ut all backingen. (har ikke skjedd til nå ) fra backing til skyteline brukes ofte allbright knot, den er sterk og bygger lite, det blir en tynn og fin overgang. fra skyteline til klump brukes ofte løkker, det gjør det lettere og skifte klump ved behov. har du en smart tlf anbefaler jeg å laste ned appen, grog knots, der får du god oversikt over de fleste knutene og de er tilgjengelig når du trenger dem.
 7. cato_78

  Målselva

  Halllo. Har to uker ferie som tilbringes i Tromsø. Lurte på å ta noen døgn i Målselva. Hvor får man kjøpt kort, priser, er det rtekkning, hvilken son bør man i på denne tiden?
×
×
 • Legg til ny...