Hopp til innhold

Kjell Vesterhagen

Medlem
 • Antall innlegg

  9
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  1405 Langhus
 • Interesser
  Laks og sjøørretfiske i elv med fluestang.Fluebinding (Laks-sjøørret),fluekasting 1-hånds og to-hånds, eksperimenterer mye med skyteklumper, snører og div. løkker. I det hele så er dette en helårshobby som jeg er veldig glad i !
 • Favorittfiske
  Laks
 1. Noen som har erfaring med CND Ispey 15,3 fot ? Og hvilket snørevekt skal den ha, både Scandivekt og Skagit ?
 2. Noen som kan skaffe stangemne SAGE G3 eller G4 14 fot? Eller komplet stang.
 3. Jeg har prøvd SalmonX, Muddler, og Kjellhv.
 4. Har nå prøvd å bytte visningsnavn sikkert 100 ganger, men får alltid samme svar: "Navnet er allerede i bruk. Vennligst velg et annet". Jeg har sjekket navnene som er i bruk, så dette stemmer ikke! Noe er feil hos Fluefiske.net !
 5. Hei! Jeg har en Vangen Special A hengende på veggen i "fiskerommet". Den er etter min far som brukte den både til konkurransekasting og til tørrfluefiske på fjellet. Han var for øvrig en venn av Sigurd Vangen som drev stangfabrikk i Rathkesgate i Oslo på den tiden. (Het også Vangen & Carlsen ) I Fiskerens Bok fra 1956 (Katalogen ble vel kalt Gresvik katalogen) på side 127, står det beskrevet om Special B at Vangen regner dette for å være deres mest ansette stang. Den er hulbygget og flammebehandlet, og er lettere og spenstigere enn andre stenger. Vekt 175 gram. Stanga ble levert i 9 fot og 9 1/4 fot. Prisen var kr. 186,50. Jeg synes at stanga er verd å beholde. Den er i dag tung å fiske med selvfølgelig, i forhold til moderne stenger, men den er jo ikke dårligere i dag enn den gangen ? Hilsen Kjell fra Langhus.
 6. Hei! Leser ditt innlegg først nå. Etter hva jeg kan lese av Hardys produksjonstabeller, så er stanga di produsert i juni 1983. G=juni, og W=1983. Har selv en Hardy Graphite Salmon Fly, 15,4 fot som ble produsert i 1980. Dette var etter hva jeg har hørt, den første skikkelige grafittstanga Hardy lagde. Disse Hardy grafittstengene fra den tiden er fortsatt meget bra å kaste med. Jeg ser av og til på bruktmarkedet i England. Min stang som jeg nevnte ovenfor, selges for mellom 120 - 250 pund. Hilsen Kjell.
×
×
 • Legg til ny...