Hopp til innhold

Fluefjas

Medlem
 • Antall innlegg

  11
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Favorittfiske
  Ørret på tørt!
 1. Jeg har brukt Stroft ABR tippetspole 0.14 kombinert med Rio Trout leader 12` - 0,152mm./2,3kg mye i det siste. Stroft er absolutt en fortom/spiss som funker, men du har nok rett i at den glinser hvis den er/har blitt krøllete, derfor viktig å strekke den ut så den ligger pent i vannflimmeret. Har brukt denne komboen i hele sommer og fått masse fisk (for det meste ørret i stille vann).
 2. Hei! Var i dette området i fjor. Mange gode ørretvann! Legger ved link til turrapporten fra i fjor ;) http://dorgerundt.com/?p=844
 3. Fluefjas

  Flue.no

  Altså, jeg blir bare redd! Vil ikke bli piska med fluestanga til folk. Jeg har nok med min egen bedrift. Veit ikke om jeg tør linke nettsiden, da blir jeg vel beskyldt for reklame og gud veit hva.
 4. Fluefjas

  Flue.no

  Dette er virkelig en avsporing som jeg aldri ville fantasert om. Nettbutikken er drevet av en tur-kompis av meg. (!!) Utvalget til flue.no er jo mye bedre! Nettopp derfor jeg bestilte varer derfra.... Hvorfor jeg akkurat har laget profil her er rent tilfeldig. For det første er jeg ganske fersk på fluefiske (ca 2-3 år) og har holdt meg for det meste til Oslomarkas forum (OFA). Men med litt google-ing om erfaringer om flue.no kom jeg inn på dette forumet (som jeg i ettertid har blitt en fast bruker av) og tenkte at dette var riktig sted å lage en slik tråd. At i jeg i det hele tatt må forklare meg syntes jeg virker litt rart.
 5. Fluefjas

  Flue.no

  Gjør din research før du slenger ut slike påstander. Jeg har en blogg sammen med en kompis som driver en nisje-butikk på nett, der han overhode ikke har flueutstyr som satsningsfelt. Hvis jeg ikke husker feil selger han 1 type stang og snelle, pluss et snevert utvalg av fluer. For han er dette et hobby-prosjekt uten noen form for markedsføring eller gevinst. Reinskinn, tobakkspiper og jakt-etuier har ingen ting med fluefiske å gjøre. Uansett, nå fikk jeg dårlig smak i munnen. Jeg har laget en tråd om en leverandør (slik som mange hundre andre forbrukere der ute) uten noen personlig agenda, men som en helt vanlig forbruker.
 6. Vulgata! :D http://dorgerundt.com/?p=1420
 7. Fluefjas

  Flue.no

  Følte det var på sin plass og oppsummere: Flue.no har ikke tatt tak i saken selv om jeg sendte en mail til knix sin personlige mail med en oppfordring om at varen kunne ettersendes til meg - enda en mail jeg ikke fikk svar på. Spamfilter? neppe... Knix oppgav sin personlige mail i en pm (bare så det er sagt). Etter min erfaring er disse folka rimelig useriøse, fikk til og med beskjed om å fjerne denne tråden av Knix.
 8. Fluefjas

  Flue.no

  Som insinuert tidligere, så forstår jeg godt at dette kan skje. Dette gikk ut på at det ikke ble gitt svar på mail eller facebook. Det bør man klare i løpet av 16 dager. Hvis dette skyldes spamfilteret deres, er jo det beklagelig for dere. Uansett takk for svar Knix, regner med denne tråden er død nå :)
 9. Fluefjas

  Flue.no

  La forresten inn en klage på flue.no sine fb sider i går. Den ble slettet etter noen timer. De lester tydeligvis mail/wallen på fb. rare greier....
 10. Fluefjas

  Flue.no

  Da er det kanskje ikke så ille som jeg har fått inntrykk av, leveringen av ordre er tydeligvis relativt stabil Uansett er det ganske irriterende at det ikke går ann å svare på mail. Veit ikke om jeg tør bestille Simms vest hos flue.no, det hadde som jeg planer om for noen dager siden.
 11. Fluefjas

  Flue.no

  Hei! Forleden bestemte jeg å kjøpe litt stasj i fra flue.no. Orderen kom i posten etter noen dager, men det skulle vise seg at pakken ikke inneholdt alt den skulle . Greit nok at det går ann å gjøre feil. Jeg sender en mail og spør om de kan ettersende varen, uten svar. Det har gått 16 dager og i mellomtiden har jeg sendt 3 mail (1 på facebook), uten svar. Er det andre som har dårlig erfaring med flue.no? Har en kompis som har opplevet akkurat det samme, men han fikk svar etter 3 (!!!!) uker. Rett og slett dårlig service...
×
×
 • Legg til ny...