Hopp til innhold

TrulsR

Medlem
 • Antall innlegg

  21
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Vestfold
 • Interesser
  Fiske, snowboard, alpint, trening
 • Favorittfiske
  Ørret og ferskvann

Siste profilvisninger

275 profilvisninger
 1. Fra Lillestrøm til Hamar hadde jeg tatt bilen Tenker mer på rusling mellom kulper i 5-60 minutter osv. Den typiske fiskeplassvandringa.
 2. Slenger meg på; har kikka på kinetic-settet en stund, og regner med å kjøre på når lommeboka tilsier det. Er det bare å kle på seg godt under buksene når det begynner å bli kaldt? Og hvordan er det å gå rundt med vadestøvlene i tørt terreng? Må man ha med seg vanlig tursko hvis man skal gå fra sted til sted, eller holder det med kun vadesko hvis man skal labbe rundt i skog og på grus?
 3. 25% mva og ingen toll, dersom de sender det som fiskeutstyr. http://www.toll.no/t....aspx?id=153564 er kjekk Under 200 kr. slipper du mva også.
 4. Future reference: lite marflo på Ble!
 5. Hvilke forhold fisker du under da, Morten? Langgrunner, bukter og viker, os og brakkvann eller brådyp? Sønnavind skal også være bra for SØ-fiske, da fisken trekker nærmere land - bare noe jeg har hørt.
 6. http://skittfiske.no...05.aspx<br />Lurer på om ikke det var det snøret jeg fikk som en erstatning, og som han på Skitt Fiske skrøt av - det skal være ypperlig til ørretfiske. Har dessverre ikke fått mulighet til å prøve det enda, men det gjør jeg nok i morra :)
 7. Banner vel nesten litt i kirka for noen nå, men jeg er i startfasen som deg, og kjøpte http://skittfiske.no...0000067874.aspx tidligere i år og er knall fornøyd hittil, og jeg har fisket ganske mye. Stanga har en litt dyp aksjon og er fin å kaste med - en noe stiv tupp og et mykt mellomparti gjør at den slår fint over. Backing får du vel til en hundrelapp eller to, og et godt WFsnøre til rundt 500-lappen, skulle gjerne linka deg til det jeg har men jeg husker ikke produsent atm. Fikk med et Scierra-snøre når jeg kjøpte stanga, men det "knakk" på tuppen, en produksjonsfeil gjorde at kjerna lå helt uti kanten av coatinga. Stakk bare innom og fikk et nytt og bedre snøre - topp kundeservice hos Skitt Fiske, så ikke vær redd for det. Legg på 250 kr. i 4 spoler fortomsmateriale fra f.eks. Rio så ender du vel på 2600-2700 kr. Da har du 400 kroner å kjøpe fluer for :P
 8. I utgangspunktet er sjøørreten på dypere vann i sommermånedene, noe som gjør det vanskelig å nå den med flueutstyr, men om kvelden, natta og tidlig morgen trekker den gjerne opp mot grunnere vann. Her kan du prøve deg meg rekeimitasjoner som fattiggrisen/pattegrisen eller fluer med mye svart, da svarte fluer gir en klar silhuett mot overflaten når det er mørkt.
 9. Hørt marflo kan være bra for fjellfiske, men er Blefjell for langt sør/øst for marfloen? Hvis ikke, vet noen om gode marfloimitasjoner?
 10. TrulsR

  Tur til Skrim

  Takktakk! Vi har funnet ut at vi vil få med oss både skog og fjell, så vi kommer nok til å følge stier opp på fjella rundt, det burde være brukbare ørretmuligheter der oppe også, vil jeg tro. Hittil er planen å starte ved Ramsvannet med et par timers fiske, også prøve å tilbakelegge ca. 8 km hver dag, noe som burde ta oss til foten av Styggemann, og ta første overnatting der, for så å komme oss opp i fjella andre dagen, og bruke siste dagen på å komme oss i retning Lågen på østsida. Tror det er godt med stier der oppe, så navigasjonen burde gå fint Edit: det blir Blefjell i stedet :P
 11. TrulsR

  Tur til Skrim

  Hei, meg og et par kamerater planlegger en tur til Skrim over et par dager. Er det noen som har noen anbefalinger til hvor vi burde gå? Gjerne gode ørretvann o.l., men også andre "severdigheter". Planen er å plassere bilen i en ende og starte i en annen, men vi har ingen klar rute enda. Vi er ganske nye på feltet, og mottakelige for tips hva turer angår (vi er dog ikke ubrukelige). Er klar over bålforbudet, men er det nulltoleranse? Er det tillatt å tenne opp et kaffe/kveldsbål dersom man har laget seg en ordentlig bålplass på bar mark?
 12. Årets ørret har ikke tatt enda, til tross for å ha prøvd i minst 5 vann og 2 elver, og det har kun resultert i noe vederbuk og småabbor. Tror det er dårlig stelt med ørreten i Vestfold. Hvis noen har et vann eller to å anbefale for å lette frustrasjonen, er jeg svært åpen!
 13. Takk, Petrovic. Er godt inne i boka nå, og forstår mer om hvorfor utstyret er slik det er, og også mer om teknikken. Plutselig satt dobbelttrekket her om dagen også. Nå må jeg bare øve mer på buktene og skytinga! Takk for gode svar!
 14. Ser Skitt Fiske selger Kinetic O2 vadepakke bestående av 2Elements O2 vadebykse, 2Elements O2 vadejakke og Extreme vadesko til en fin pris. Vet noen om det er noe greie på dette utstyret? Er ute etter en pustende bukse, så jeg slipper å være klam fra livet og ned på varmere dager, og tilbudet ser bra ut, men er det noe kvalitet på utstyret?
 15. Takk for gode og utfyllende tilbakemeldinger! Så faktisk gjennom "Rett Linje" i går kveld, og fikk mye bra ut av filmen. Tenkte å prøve fiskelykken i dag, og skal prøve meg frem på "malerkostbevegelsen" og dobbelttrekket ytterligere. Begynner allerede å få en grei bane på snøret; avslutningen sitter litt lenger inn, men den kommer seg nok etter hvert. Igjen, takk for gode svar! Truls
×
×
 • Legg til ny...