Hopp til innhold

Sluska

Medlem
 • Antall innlegg

  10
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  Laks

Siste profilvisninger

315 profilvisninger
 1. @svensvik bruker du Rio Scandi? Hvilke erfaringer har du med den i så fall?
 2. Tenkte jeg skal prøve nye skyteklumper i sommer. Så langt står valget mellom Nextcast Salafinder eller Rio Scandi Versiptip. Skal brukes på LTS Explosive 13,6 #9. Hvilke erfaringer eller preferanser har dere? Hvordan ser oppsettet dere ut?
 3. Veldig bra! Dette skal i hvertfall jeg gjøre. Samtidig kan en spørre seg hva den blå-blå-regjeringen har gjort for å berge villlaksen? Jeg sliter dessverre med å komme på noe positivt de har gjort i denne perioden.
 4. Ser at kjøpet av shortcut-klumpen ikke var så godt gjennomtenkt. Tenker jeg stikker å bytter den. Evt kan jeg selge den for 450kr.
 5. Var ute på handletur i dag. Riktignok før Salaren skrev mer utfyllende ang kjøp av tyngre klumper. Kjøpte dette: Gjorde jeg noe dumt nå? :P
 6. Tuusen takk for lærerike svar. Jeg har et par spørsmål til: - Hvor lang skal skytelinen være? - Skal fiske etter laks på opptil 20kg (mest smålaks 2-7kg). Hvilken tykkelse skal det være på skytelinen/snøret? - Ser dere anbefaler en #10/11 klump til min #9/10-stang, hva er ulempende ved å gå får en #9/10-klump? Har blitt ganske god på spey-cast.
 7. Hei o'erfarne fluefiskere. Kanskje dette er et veldig dumt spørsmål. Men jeg lurer rett og slett om hva forskjellen er mellom skyteklump og skyteline er? Forestiller meg at skyteline skal være mellom backing og skyteklump. Er jeg heelt på jordet? Altså: Er rekkefølgen i snella: Backing-Skyteline-Skyteklump-Fortom-Flue? Til slutt: Har kjøpt meg en LPXe 14ft #9/10. Trenger anbefalinger til line/klump/snøre til denne!
 8. Etter litt research virker det som om LPXe er et safe valg. Finner nesten ingen som har noe negativt å si om den.
 9. Har forøvrig et annet alternativ som er: Guideline LPXe 14' #9/10 Er utrolig vanskelig å velge hvilken av de jeg skal gå for!! 8)
 10. Hei. Første post på forumet, men har vært en ivrig leser i flere år. Lurer på om det er noen her som har erfaringer med Guideline Lecie DHS Spey stenger? Har fått et godt tilbud på den og lurer rett og slett om den den er passer til mitt bruk. Stangen jeg vurderer er: Guideline Lecie DHS Spey F 14'8 - #10/11 Bruksområde jeg tenker er for det meste laksefiske i middelsstor elv. Laks (3kg+++). Fikk endelig dreisen på speykasting i sommer, og vil at stangen er god til det.
×
×
 • Legg til ny...