Hopp til innhold

ViktorS

Medlem
 • Antall innlegg

  105
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

3 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  Ørret
 1. alle tester må vel taes med en klype salt, enten det er fluestenger, tv, biler eller damer.. Men rett skal være rett, på yellowstone er de faktisk 4 testere:) synes det er gøy lesestoff, men baserer ikke mine stangkjøp derifra. Den baserer jeg på andre tester, som sikkert er like subjektive som yellowstone sine. Så jeg kunne egentlig basert innkjøpet mitt derifra
 2. Kjappt spm... Funker det å bruke vanlige coq de leon på alt av døgnfluer? Tenker da på fargene...
 3. Ukestur til stabbursdalen (ørret-tur) noen dager i kvalsundelva, noen dager i skaidielva og russelva samt x antall dager i repparfjordelva! og ymse små/dags/helgeturer på vestkysten av finnmark etter ørret og røye!:)
 4. Vestfinnmark: Russelva, kvalsundelva, skaidielva og repparfjordelva
 5. Kaffe fra nespresso-maskinen min, og en og annen slurk av Mack sin julebrus (som for øvtig er meget god:))
 6. Hmm hvordan er det forskjell på en enhånds klasse 6 og en tohånds?
 7. Hva disse guidelinestengene med uttrekkbart håndtak? Ser fristende ut:)
 8. Synes selv det er morro å lese tester. Har ikke mye kunnskap om stenger og snører, så leser det egentlig mest for interessen sin del:) fint lesestoff i disse vintertider... Noen tester får meg jo helt klart interessert i produkter, men som med alle tester, så må man ta de med en klype grillkrydder. Feks, en film som godzilla. Den fikk kjempegode anmeldelser, men selv synes jeg det var en stooor skuffelse, og generellt en drittfilm... Slik er det vel med stenger også:)
 9. Har nå kjøpt en Fario 8'6" #5 til fjellfisket mitt. Denne har fått sef en kompis i ei danielsson dryfly. Nå er det bare laksestanga som gjenstår. Og ei switchstang i klasse 6/7 eller 7/8 er noe som vurderes. Men vet ikke om jeg blir komfortabel med en slik stang, om jeg heller skal gå for en enhåndsbtil laksefisket mitt. Er stort sett små lakselver jeg skal fiske i, der kastelengden begrenses til 15-20 meter, og laksen som går i de elvene er i klasse 1-5kg. Men blir også noen turer i repparfjordelva som kan være ganske stor til tider... Vet heller ikke hvordan det er å stp med switch stang timesvisbi fjære etter sjøørret...
 10. Er forsåvidt enig der ja. Eneste kortklumpen jeg har testet var en airflo 40+. Den funka dårlig med mere enn klumoen utfor stangtuppen. Men gikk som ei kule med bare klumoen ute. Nei, jeg har mye å lære enda, masse!!!!
 11. Okey! da blir drt bestilt en slx i løpet av uken. Mr barrio er bortreist til mandag likevel:) Skal visstnok være ett greit snøre å kaste med noe overheng også.
 12. Må bestille meg en slik. Ser at denne lina er litt overklasset. Burde jeg kanskje gå for ett snøre i klasse 4 i stedet for 5?
 13. Testet mallard? Har du bestilt snørene fra hjemmesiden dems? Hvordan har det vært med toll og slike ting?
 14. Kan jeg spørre hvilke av de linene du har testet?
 15. Tror nok at det er selve kastinga jrg må terpe litt på. Går helt fint på 5-15 meter. Men når jeg skal dra på litt, så får jeg den kryssinga. Meget mulig at jeg bruker for mye kraft også... Har sjekket ut litt barrio-linene. De har noen som ser gode ut, til en veldig god pris også!:)
×
×
 • Legg til ny...