Hopp til innhold

johnsen81

Medlem
 • Antall innlegg

  13
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om johnsen81

 • Bursdag 08. aug. 1981

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oppegård
 • Interesser
  Fluefiske og fotografering
 • Favorittfiske
  Ørret,SØ, laks, harr
 1. Hei! Har holdt på med foto en del år alt. Men jeg må innrømme at jeg kjøper en del bøker for å lære mer. (Man blir aldri utlært innen foto) Har lagt med et bilde av en bok som er utrolig fin. Og den tar for seg de viktigste tingene som man må tenke over for å få flotte bilder. Anbefaler den på det sterkeste for dem som har lyst å få bedre bilder på fisketurene.
 2. johnsen81

  Utstyr...

  Tull bilde som ble helt greit...
 3. Bare et tullbilde jeg tok. Men ble nå helt ok
 4. johnsen81

  Kamera

  Hei! Siden jeg er nikon mann så må jeg selfølgelig anbefale deg det. D5100 eller d3100 er et greit kamera som har fine muligheter til å utvikle seg på. Objektiver ville jeg brukt mere penger på. For glass kvalitet er alt... Men to objektiver jeg kan anbefale deg med en gang er nikon 35mm f1.8 og 50mm f1.4. Detter er to objektiver som du kan få sylskarpe bilder med. Som normal zoom objektiv ville jeg gått for nikons 24-85mm. Telezoom ville jeg godt for sigma sin 70-200mm f2.8. Er litt dyrt. Men meget fint og lyssterkt objektiv. Kan anbefale deg og ta en titt på foto.no sitt brukt marked. Finner mye der som er lite brukt til en veldig bra pris.
 5. Et par kjape triks for å få greie fluebilder. Sett kamraet på stativ. Bruk skrivebord lampe og opplys bak flua Sett kamraet på iso 100, blender f 8 ( normalt er dette området objektivet er skarpest), lukker tid må prøves fram. (Husk vis man tar bilde hånd holdt, ikke gå under 1/60) Bruk blits. Vis man har ekstra blits som også kan brukes som slave. Så hold blitsen i hånden og prøv deg frem hvor du får skarpest bilde. Vis man ønsker veldig detaljerte bilder. Så kan man bruke macro objektiv. I nød kan man bruke telelinse. Men da må man jobbe mye mer for å få ting riktig.
 6. johnsen81

  Oppegård

  Hoi! ble litt nysgjerrig på hvor mange ivrige fluefiskere det finnes i Oppegård?? Og vis det er en del folk. Går det jo ann og lage noen temakvelder eller lignende.. Kom gjerne med noen forslag.
 7. venter på isen skal gå i marka..

×
×
 • Legg til ny...