Hopp til innhold

Thomas Skjæveland

Medlem
 • Antall innlegg

  24
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  Brun og blank ørret!
 1. Hallais! Hvis noen er klar for en tur etter SØ i Sandnes/Jæren-området så send meg en PM. Kjekt å fiske aleine, men fint å ha noen å prate med også Thomas
 2. Hei! Jeg skal til Drangedal en uke i begynnelsen av august, og da familien min består av meg + 4 jenter kommer jeg til å ha behov for en dag for meg selv, og tenkte å ta med meg fluestanga. Jeg er ikke spesielt godt kjent i området, så det hadde vært fantastisk om noen kunne gitt meg noen gode tips til hvor jeg bør prøve meg etter ørreten. Foretrekker, som alle andre, elv, men tar gjerne i mot tips om kjekke vann også Det er snakk om EN dag med fiske, og jeg er dønn alene, så det er ingen risiko forbundet med å "røpe" noe til meg Send meg en PM om du vil help a brother out. Thomas
 3. Får man SØ på flue på den lille stranden der? Ser jo fint ut :P
 4. Takk for tilbakemeldinger! Begynner å nærme meg et grunnlag for destinasjonsvalg snart ser det ut som
 5. Var i Skrukka 2. uke i august i fjor. Nydelig vær. Så godt som alene langs hele strekket. Og noen feite ørreter som spiste noe rett under overflaten. Frister til gjentakelse i år, selv om det ikke er den teoretisk beste tiden ;)
 6. Hmmm... Ser ikke ut som verken meg eller fiskekompisen min har mulighet før slutten av juli/ begynnelsen av august. Mulig vi må ta en utenlandstur da... Noen erfaringer med Scotland eller Irland? Eller England?
 7. Noen som har prøvd Streamstix Hydrodynamics?
 8. Er ikke folkesky av natur nei Men jeg er selvsagt ikke så veldig sugen på å stå i kø. Det er derfor jeg postet denne tråden også, for å få tips når det gjelder sånne ting. Og det har jeg jo fått. Noen som vet når forholdene er optimale for tørrfluer i Skrukka?
 9. Planen er 2. uke i august. Jeg kjenner ikke så godt til Brumunda (har bare hørt/ lest rykte om stor ørret), så det kan godt stemme at det er typisk høstelv. Det er akkurat slik info jeg var ute etter Takk! Skal se nærmere på det. Gausa ser jo ut til å være et veldig interessant alternativ i så fall
 10. Skal absolutt sjekkes ut Takk for tips!
 11. Hallu! Skal på fluefiske road trip til sommeren. Første utkast til reiserute er som følger: Dest. 1. Hemsedal, en eller to dager i fluefiskesonene i Hemsila og Holselva. Dest. 2. Brumunda. Hørt rykte om noen kjempesvære ørreter der... Dest. 3. Fluefiskesonen i Rena. Dest. 4. Et par dager i "Skrukka" ved Dalsbygd. Setter stor pris på kommentarer til ruten. Er det noen elver vi har "glemt"? Noen vi bare bør kuttet ut? Noen tips på veien? Anything? Har god tid til å planlegge, så det er helt uproblematisk å endre hele kjøreplanen om "nødvendig". Thnx!
 12. Jeg har faktisk en spole med Guideline Costal Slow Int. Kan jeg jo bruke den da :clapping:Jeg har funnet noen fluemønstre av Davie McPhail, som jeg modifiserer til noe jeg har tro på Tusen takk for tips! :thumbup:
 13. Hafrsfjord, Grannesvågen og Sørnesvågen er greie plasser. Ellers er det bare å plukke av jærstrender. Men la det være sagt, jeg vet hvor det skal være fisk, men har ikke akkuratt vasset i SØ fordeom. Hehehe... :thumbup:
 14. Hei! Jeg har fått sesongkort til sone 3 i Bjerkreimselva, og trenger tips om utstyr og fiskemetode av dem som kjenner til elven, og sone 3 spesielt. Jeg har fisket med flue i et knapt år, og er så hekta at det er fullstendig uaktuelt å bruke noe annet, men har aldri fisket etter laks. Har hørt at det er makk eller wobbler som er mest effektiv, men jeg vet at hvis jeg får laks på makk så kommer jeg bare til å irritere meg over at jeg ikke fikk den på flue... Jeg kan selvsagt lese mye generelt stoff på nettet om fluefiske etter laks, men tenkte å høre med dere som har erfaring fra elva først. Jeg kommer til å fiske med en enhands #7. Kommer ikke til å kjøpe ny stang denne sesongen, så jeg trenger tips til snøre (fra backing til fortom), fluemønstre, og fiskemetode (synk eller tørt ol.) som passer til stangen jeg har, og som tar hensyn til at jeg er relativt ny til fluefiske. Eventuelle linker til andre sider, nettbutikker osv tas imot med takk! Setter forøvrig sykt pris på alt av tips som kan hjelpe meg å lande min første laks på flue denne sesongen! Thomas
×
×
 • Legg til ny...