Hopp til innhold

Tommy.Stensrud

Medlem
 • Antall innlegg

  10
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Tommy.Stensrud

 • Bursdag 22. nov. 1987

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Skien
 • Interesser
  Fluefiske, bilsport, fotball.
 • Favorittfiske
  Ørret
 1. Det blei jo faktisk 3 stk på flue der oppe i helga, fant en god elv på vei hjem men bare smått der:(
 2. Da blir det en fiske helg med noen kammerater, god mat og øl:) Har en primitiv hytte som ligger flott til litt oppi telemarksfjella i Øyfjell. Masse flotte vann rundt om, håper bare det er noe stor fisk i vanna hehe. Lenge siden noen kjente av meg har vært å fiska der, eneste jeg vet er at vannet som tilhører hytta er det satt ut 50 ørret for et par år siden, så muligheten for og treffe på noe litt stort er i hvertfall der. Veldig flott område med masse flotte vann:) Kommer muligens bilder underveis, hvis det er noe 3G dekning oppå fjellet, hvis ikke kommer det hvertfall når jeg kommer hjem igjen:) Må si jeg gleder meg litt til og komme ut og kanskje få noe ordentelig fisk (ørret) nå, blitt mange turer rundt om i elver og vann i nærområdene med mye gjedde og tryte:( Å det er jo ikke det vi fisker etter hehe.
 3. Det var sida si:) Ser ut til å være muligheter for å finne noe der ja:) Takk for det:)
 4. Jada jada. Ta det med ro:p Som du ser så har jeg fått en stor ørret på maks 250G, så jeg er bare intr i elver det er ørret i jeg:) hvis du er snill og vil dele, tar jeg gjerne i mot en pm:)
 5. Da fikk jeg bekrefta at Falsen er hemsila, så da var jo det greit. Noen som har andre gode elver de vil dele med andre? Kanskje litt nærmere mitt hjemsted Skien. Elver i buskerud, Telemark, Vestfold. Gode ørret elver. :)
 6. Takk for det. Har også hørt snakk om Falsen i TFL filmene, husker ikke hvem av de, men er dette også en elv som "lever"?
 7. Er det noen som vet hvor disse elvene ligger og kanskje vil være snill og dele det med en stakkars som ikke har fått større fisk enn 250G på flua? :P
 8. Hei, er ny i fluefiske og lurer sårt på om det er noen som kan fortelle meg hvor i landet Falsen elva ligger. Nå har jeg leita over alt, lest ut atlass og sjekket alt av kart på nettet. På forhånd takk. Mvh. Tommy
×
×
 • Legg til ny...