Hopp til innhold

Catch`nrelax

Medlem
 • Antall innlegg

  79
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Catch`nrelax

 • Bursdag 22. juli 1973

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Bosted
  Raufoss
 • Interesser
  Fluefiske (Hva ellers.... ?) og jakt..
 • Favorittfiske
  Ørret, harr, røye
 1. Haha... Tenkte meg det hadde med laksen å gjøre ja! Men men, går ann å ha moro uten laks og... Stemmer det med alle lærer av alle osv... Etter det jeg har skjønt, så er det jo mer en slags uformell samling... Litt sånn "fisketur med mange... eller få om man vil..."
 2. Har fått det inntrykket ja... Litt synd egentlig. Ihertfall når det kommer til saker som dette.. At man er litt hemmelighetsfull om godplassene sine er jo bare naturlig!! Denne "happeningen" skulle vel være interresant for mange ville jeg tro... :unsure:
 3. Aner ikke hvor det er bra... Er ikke kjent i elva der i det hele tatt. Men håper at det endrer seg i løpet av neste uke!! Syns det er rart at det ikke har vært mer om samlinga her på dette forumet... På de andre snakkes det mye om det...
 4. Haha... Klinke'n har fungert bra for meg.... Så jeg har alltid med meg noen... Men, så er jeg mer opptatt av om flua "virker" enn om den har "øyer,albuer og r***hull".... Så lenge fisken tar er jeg fornøyd! :thumbup:
 5. www.renaelva.net Der får du mye bedre info enn det jeg kan gi... Men sånn kort, så er det en ukes samling av fluefiskere... Litt uformelt kanskje, men det blir gratis instruksjoner, guiding osv. Virker som at noen få kommer til å være der hele uka, mens andre kommer innom som det passer seg... Håper det blir bra! Vet ihvertfall at jeg har mye å lære av andre...
 6. Ble litt svimmel av den selv! Men av en eller annen grunn, så er det bare et par av de "ikonene" som fungerer hos meg... Satt egentlig å prøvde å huske hva slags unnskyldninger jeg har brukt for å ta meg fri, og da kom jeg på at siden jeg har så mye fri tilgode osv, så har det aldri vært noe problem! Som det ble sagt før i tråden, still opp når det er lite fisking (vinteren) og lagre "bonuspoengene" til sommeren! Hadde en dag i forrige uke hvor jeg bare måtte ut, ringte sjefen, sa at jeg hadde lyst til å ta fri en dag fordi været var perfekt for en fisketur... Alt han sa var "God tur" og "hvis du vil, så kan du jo ta fri i morgen også...."
 7. Catch`nrelax

  Rena

  Mulig det er bare jeg som er blind på begge øynene, men jeg har ikke funnet noe om samlingen på Rena her på forumet.... Er det noen her som skal dit??? Masse "snacks" som skjer der etter det jeg har fått med meg... Kastekurs, fluebinding, guiding osv....
 8. Jobber 4-skift.... Fri hver 4 (Fjerde!!) uke.... + 25 dager ferie + 5 dager innarbeiding ("gratis" fra arbeidsgiver... Begynner 9 minutter på 6, 14 og 22) + 75 timer "vanlig" innarbeiding til enhver tid.... Bor i tillegg på Raufoss, så jeg har Hundselva så og si utenfor stuedøra... + div små lurevann rundt omkring (halvtimes tur...) Har egentlig ikke problem med å få tid nok til fiske... Har i tillegg 14 dager ferie tilgode fra i fjor!! Og er singel! Ingen å bry seg om untatt meg selv!! :clapping:
 9. Verktøymaker/maskinarbeider for Hydro Industrial Tools... Prosjektleder for Grobi AS... Tilsammen litt over 1,5 stilling... Resten av tida går til jakt og fiske... Gruer meg litt til sommeren, for jeg vet ikke helt når jeg skal få tid til å sove... :unsure:
 10. Vil dessuten anbefale å prøve bever på tørrflue... Det setter fart i "pumpa" når du ser DEN plogen som farer utover mens det hyler som besatt i snella!! Skjedde et par ganger i Ljøra... "Visste" forsåvidt at det var bever jeg hadde fått på, men dere vet jo hvor rasjonelt en tenker når firer'n bøyer seg ned til korken og backingen er på vei ut etter 3 sekunder... Måtte på tørt land for en kaffe og røyk da!!
 11. Ikke at jeg skal påberope meg å være noen ekspert på bever, men har puslet med beverjakt og observasjoner siden begynnelsen av 90-tallet, så litt har jeg vel fått med meg.... Det at hytta ligger åpent i lendet, sier ingenting om bestanden, om det er for mange i området eller ikke... Bever som holder til i små vann (naturlige sådanne...) bygger ofte på små øyer... Mao VELDIG åpent... Åpningen på ei hytte som er i bruk vil ALLTID ligge under vann. Ved et forsøk i Russland på begynnelsen av 80-tallet fikk man bevere til å forlenge inngangstunnelen opptill 20 meter ved å regulere vannnivået. Vannlåsen, som inngangen egentlig er, fungerer som den beste beskyttelsen mot rovdyr. Dette er også hovedårsaken til demningene... De skal sørge for jevn vannstand. Bever bygger ikke alltid hytter, de graver ofte store hulesystemer hvis topografien og grunnforholdene ligger til rette for det. Hos "Donau-beveren" er huler mer vanlig enn hytter... Når det gjelder ørret og bever... Tviler på at ørretten bryr seg særlig om beveren. Har sett ørret som vaker mellom svømmende bever mange ganger. Har også et lite lurevann (som egentlig er en beverdam i en liten sildrebekk..) hvor det står en håndfull meget pene ørreter... Ørret fra beverdammer hvor det er mye osp får ofte en naturlig lettrøkt smak... Men som sagt, jeg er slettes INGEN EKSPERT... Bare en amatør som har jaktet mye bever og fisket litt ørret. Underpels fra bever gir også et veldig fint dubbing materiale... Dekkhårene er fine som haletråder osv... :clapping:
 12. Vil bare presisere en liten ting her... Når han skriver "vi" så mener han egentlig "jeg" har rotet bort osv... Heldigvis så er det bare han som er inne og roter med slike ting her.... :clapping:
 13. OOPS!!! Level 8.... og jeg som trodde det bare var 7......... Eigth Level of Hell - the Malebolge -------------------------------------------------------------------------------- Many and varied sinners suffer eternally in the multi-leveled Malebolge, an ampitheatre-shapped pit of despair Wholly of stone and of an iron colour: Those guilty of fraudulence and malice; the seducers and pimps, who are whipped by horned demons; the hypocrites, who struggle to walk in lead-lined cloaks; the barraters, who are ducked in boiling pitch by demons known as the Malebranche. The simonists, wedged into stone holes, and whose feet are licked by flames, kick and writhe desperately. The magicians, diviners, fortune tellers, and panderers are all here, as are the thieves. Some wallow in human excrement. Serpents writhe and wrap around men, sometimes fusing into each other. Bodies are torn apart. When you arrive, you will want to put your hands over your ears because of the lamentations of the sinners here, who are afflicted with scabs like leprosy, and lay sick on the ground, furiously scratching their skin off with their nails. Indeed, justice divine doth smite them with its hammer.
 14. Eller en Daddy-longleg.... Ihvertfall lit senere på sommeren... Er jo en bra "munnfull" som ofte kan bringe noen opp.... :unsure:
 15. Bruker grevlingfett jeg.... Holder læret mykt og harskner ikke! Men det betinger adgang til en og annen grevling... Er ikke å få kjøpt, må prepareres selv!
×
×
 • Legg til ny...