Hopp til innhold

didrik

Medlem
 • Antall innlegg

  22
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om didrik

 • Bursdag 21. sep. 1971

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Berger
 • Interesser
  Fluefiske og Golf
 • Favorittfiske
  sjøørret.laks
 1. Hei er det noen som har vært i Tinnåa i år? Skal en tur opp i morgen og lurte litt på om aktiviteten er bra?
 2. Noen som kan gi meg en binde beskrivelse av denne flua som går ved navnet Wolly Jumper?Eller er det den mann kaller Gurgler?
 3. Hei Lurer på hva som gjelder på kald vår elv.Hva flue burde jeg ha når jeg skal fiske i Øvre Drammens elva. Er litt fersking på Ørret fiske. PS. send gjærne PM også.
 4. Hei. Er det noen her som har noen gode forslag på fluer som egner seg for fiske denne uka som kommer?Jeg skal operere i hånda på fredag 27 April så blir intens fiske frem til da. Eventuelt om noen har en fin plass jeg burde prøve. PS. send gjærne PM
 5. Hvilken elv er det gjennom snittet er så høy?Jeg er ganske fersk på Tørrflue fisket med er en habil flue fisker.Kunne tenkt meg og prøvd litt på ørret fiske i år.Hvor burde jeg dra disse dager?Bor i Nordere Vestfold PS send gjærne PM
 6. Vammen-fritid.no har en del bra og billig hackel.
 7. Guideline airflo 40+ er ett veldig godt snøre som er enkelt og kaste langt med.
 8. didrik

  Pattegrisen

  Tusen takk. Ble to SØ i går med denne.
 9. didrik

  Pattegrisen

  Hei! Er det noen der ute som har en link til step by step på pattegris og eventuelt andre sjøørret fluer. Takk for svar!
 10. En god ide er og ikke la fisk du skal sette ut,røre annet en en våt hånd.Værtfall ikke slenges ned på bar mark.
 11. Jeg tipper 2850g :clapping:
 12. Hei Jeg skal ut på min siste fiske tur på lang stund i morgen tirsdag 20 Des.Grunnet operasjon i håndledd på onsdag. Så lurte på om det var noen gode tips med utgangspunkt Tønsberg som start.Kjører gjerne opp til en time.
 13. Hei. Har vært ute i hele dag ytterst i drammens fjorden.Ikke fått en dritt.Fisket med hvit reke,hvit jiggi og grå sonker.Fisker med intermidiet line. Hva skjer hva gjør jeg galt.Skal ut igjen i morgen,så er det noen som kunne tenkt seg en tur ut i morgen og vise meg er alle velkommen. Bor på Berger var på revet men er det andre steder jeg burde prøve? Svar gjærne PM
 14. Hei Robin O Jeg bor på Berger og tok meg en tur på revet i dag.Ble en på kilo ellers var det mye smått.Grunnet veldig høy vann stand og bølger kunne jeg ikke komme meg så langt ut på revet. Hadde vært bedre med bølge sørfebrett i dag.Er meldt Nord øslig vind på lørdag så jeg tar meg en tur ut der da.Flo er kl.10.30 så det kan bli en fin dag og ta de store fete.
 15. Tusen takk for svar.Skal gi raport i kveld.
×
×
 • Legg til ny...