Hopp til innhold

Hansizz

Medlem
 • Antall innlegg

  13
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 • Interesser
  Fiske, jakt, foto, fluebinding. Guideline? Elska da!
 • Favorittfiske
  Ørret, fjellørret, sjøfluefiske, laks
 1. Okei, jeg er på utskikk etter en ny 4er stang til tørrfluefiske i sommermånedene. Til bruk i både elv og i små fjellvann og tjern. Har i utgangspunktet tenkt å sette meg en makspris på 3000,- i og med at snelle og snøre også må kjøpes inn Ni fot, ti fot? Guideline, Sage, Hardy, Loop osv.? Hva er deres tips? :biggrin:
 2. Takk for svar! Lina har forresten en klumpvekt på 18 gram :wink:
 3. Kan man bruke åtternsøre (guideline4cast) på en sekserstang (Precision p-series) uten at man trenger å bekymre seg for at stanga vil få tretthetsbrudd eller lignende under kasting? :huh:
 4. Døgnkort er ganske billig i Bjerkreim, så jeg vil nok tro at det lønner seg å satse på det fremfor sesongkort i sone 5 (som jeg forøvrig vet lite om) . Med døgnkort er du også mer bevegelig i forhold til hvordan elvas tilstand skulle være Sone 3 og 3b har også flere fine fluestrekk samt mulighet for "privat" fiske hvis du går utenom de mest brukte plassene :clapping:
 5. Her kan du legge ut bilder, erfaringer, tips og stille spørsmål angående Bjerkreimselva! Lykke til i 2012 :clapping:
 6. Noen som vet om det er noe fisk i elva? evt. hvilke soner du finner dem i? Vurderer en tur på mandag, men vet ikke hvilken sone jeg skal kjøpe kort til :huh:
 7. Finnes det noen der ute som har noen erfaringer med Scierra sine Stone Fly stenger? Jeg tenker på å kjøpe en i klasse 3, men finner ingen tester eller erfaringer på nettet så jeg lurer på om noen her har noe å tilføye, enten om akkurat denne stangen eller om andre Scierra stenger :wink:
 8. Hansizz

  Fluefisker!

 9. Er det virkelig nødvendig å binde de vakreste fluene i verden for å fange laks? Eller er den gamle klassikeren rød hyssing på krok fullt dugendes? Poenget er jo trossalt å "mobbe" laksen til hugg. Hva mener du?
 10. Takk for svar! Har nok funnet den jeg går for! En slate light weight 7'6 fot nedsatt fra 2500 kroner til 1295 kroner! Gleder meg til å kjøre to-hektosene i bekken igjen til sommeren! :biggrin:
 11. Likte de der ja! Har funnet en annen også kalt Redington Classic Trout: http://www.nfisk.no/Nettbutikk/tabid/113/CategoryID/390/Category2ID/456/List/1/Level/2/ProductID/8175/Default.aspx Er det noen som har erfaringer med noen av disse stengene? :)
 12. Har noen et bra tips til en fluestang i klasse 3? Helst under 2000 kroner og maks 8 fot lang :)
 13. Er ganske ny innen saltvannfiske med flue og har fått med meg at de fleste anbefaler et intermidiate snøre til sjøørett og makrell. Men kan en bruke flytesnøre eller er det helt håpløst? Takk for svar :)
×
×
 • Legg til ny...