Hopp til innhold

André Brun

Medlem
 • Antall innlegg

  280
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om André Brun

 • Rangering
  Sponset boms

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.thetroutbum.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann

Siste profilvisninger

2 014 profilvisninger
 1. Takk for det, Nikander :-)
 2. Hei, Nikander For å ta en annen, om ikke nødvendigvis bedre tilnærming til spørsmålet ditt: De første døgnisene du treffer på i stille vann er marginata og vespertina (brunsvarte i size 12-14 og respektive 14-16). De ofte første døgnisene du treffer på i rennende vann om våren er Baetis rhodani (kremoliven farge, i size 14-16) Joa, den er mørkere på oversiden, men det fisken ser - undersiden av kroppen er som oftest kremoliven. Så går det slag i slag utover i sesongen :clapping:
 3. Hei, Bellamy. Tom sier egentlig det meste her Jeg skal prøve å forklare lettfattelig hva både jeg og Tom mener. For det er to hovedting som avgjør hvordan vi oppfatter stanga å kaste med. Nå kommer selvsagt superviktige ting inn i tillegg, som hvordan designet på aksjonen er og så videre, men i prinsippet, og som en god start for å forklare dette, dreier det seg om to ting. 1) Ei stang kan være rolig, eller ei stang kan være rask Og det andre momentet er 2) Ei stang kan ha en toppet aksjon, eller ei stang kan ha en dyp aksjon La oss si ei klasse 5 stang, som beskrives som "rolig", har gjerne en klassifisering som ligger mellom ERN klasse 4,5 og 5,5 (mer eller mindre) Samtidig sier akkurat det ingen ting om aksjonen på stanga. For den stanga kan gjerne være ei toppaksjon-stang, eller være ei dyp stang. La oss si at stanga har "toppaksjon", men er "rolig". Da har du ei stang med høy AA, men med lav ERN. Og i motsatt fall: La oss si at ei #5-stang er "rask", men samtidig har en ganske "dyp" aksjon (ja, det går an å si). Da har du ei stang som ligger mellom ERN 5,5 og 6,5 (mer eller mindre) Samtidig har den en lav AA. Selv er favorittstengene mine ganske midt i mellom disse to. En medum rask aksjon, og en medium/riktig klassifisering til i forholdet stang/snøre, men det er en annen diskusjon. Tom; Er du enig, eller skal jeg forandre noe?
 4. Hmm, nå ble jeg litt misunnerlig her, Storfiskern - jeg kunne godt ha tenkt meg og hatt den minste blå High Tec'n i samlinga mi :biggrin:
 5. Hei. Ja, det er mye mulig, for jeg hadde aldri noen av Loop High-Tecene. Jeg husker bare den med vridbar gavl, og husker også Martin Falklind fortalte meg at han og Christer på den tiden drev og field testa den på Tarpoon Så den første Loop High-Tec'n hadde altså spak? Hadde vært moro og sett et bilde av den. Noen som har?
 6. Hei. Slik som dette så High Tec'n ut, og var vel den første snella som var åpen i midten. Evotecen kom også etterhvert men hadde nav.
 7. Hei, og takk for det Frederik Ja, det er Runner'n jeg bruker på det klippet. Den balanserer helt prefekt på 6 og 7 stenger, sånn passe tung.
 8. Hei. Jeg er enig. Har både etpar Opti Runnere og Opti Speedrunner, og Runner'n holder til det meste, men nå fisker jeg bare ørret også da, og bruker disse til streamerfiske. Så hvis du skal satse på noen store bonefish i framtiden, så er kanskje Speedrunner'n vel så bra. Uansett holder bremsene på begge helt opp til tarpoon, så valget blir egentlig bare hva du vil ha av snelle-diameter :)
 9. He he, ja det er sant - dårlig portretteknikk av meg å ta bildet bakfra Takk forresten :)
 10. Hei, Anne og takk for det Moro med fluebilder.
 11. Takk så mye Jeg har brukt en masterblits og to slaveblitser. Lukker 1/6400.
 12. Hei. Poster et par macrobilder av fluer for moro skyld. Jeg har brukt to blitzer med diffusor i lystelt (SB-800 som slave og SB-900 som master).
×
×
 • Legg til ny...