Hopp til innhold

stein

Medlem
 • Antall innlegg

  454
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  Hemsedal

Siste profilvisninger

1 996 profilvisninger
 1. De vil jo fjerne sjøørretten for å få lakseelv. Miljøkrim på sitt værste
 2. Jeg har mistet en liten skrue til en litt eldre argentinsk snelle. Er det noen som kan gi meg et navn på en snelledoktor eller lignende som kan ordne en ny skrue ?
 3. Jeg vil bare skryte litt av folka hos Elbe / Loomis. Jeg har fått kjempgod og rask hjelp når jeg har trengt det.
 4. Hei, folk fra Discovery har filmet fluefiske i Trysilelva. Dette skulle vissnok vises i høst/vinter. Er det noen som vet når dette kommer ?
 5. I mars / april er det kommet en nyere modell av Panasonic Lumix DMC-FT2 som heter -FT3 med bla. full HD på videoopptaket. Den skal jeg kjøpe....
 6. Jeg har hatt H7 lykta i etpar år og brukt den veldig mye. Så mye at det er blitt brudd i ledningene, og høydereguleringen er nesten utslitt. Lykta er fin den, og jeg har tatt den opp og loddet ledningene. Jeg er avhengig av en lykt jeg kan stole på og jeg holdt på å kjøpe meg en ny av samme type. Men så så jeg omtalen av ZebraLight H31 her, og fikk den etter etpar dager. Rask levering forresten. Jeg prøvde den nye i går. Her er det jeg satte pris på. Veldig lett, jeg kjenner nesten ikke vekten av den på hodet, ingen utvendige ledninger som blir slitt og så tåler den regn. En fordel er også at jeg kan lett dra den ned på halsen når jeg skal skifte flue om natten. Da bruker forstørrelsesglass på capsen og hodelykt på eller under capsen går ikke. H7'en har batteripakka bak og den kommer i nakken og setter seg fast i hetta. Det som var mindre positivt var at man må bruke fotoapparat- batterier. Standard AA eller lign. batterier har alle butikker men ikke disse. Det er litt fiklete å trykke flere ganger på en knapp for å justere lysstyrken, og det er ikke zoomfunksjon som på H7'ern Men, alt i alt - jeg tror jeg blir godt fornøyd med den nye.
 7. Veldig fint innlegg. Snadder å se på i lunsjen. Håper det blir endel slike forhold seinere i høst.
 8. Fluoriserende lysgrønne romper er fine greier. Små fluer til harr....ja generelt kanskje, men ankerfluene på tsjekkerfiske er jo ikke akkuratt så småe greier da, og heller ikke de andre på opphenget heller. De fisker jo som søren. Harren tar jo også godt med Elk hair caddis, gjerne med en en eller to fluer etter, fisket oppstrøms med korte kast i en fin strømnakke. .....ohhh jeg gleder med til harrfiske neste helg.
 9. stein

  Snellebag

  Velg en bag som har mange lommer til forskjellig fortommer og snører. Det er iallefall en type med et ekstra lokk med disse lommene.
 10. Jeg har zpey snører i flytog int. i lettere tohåndsklasser og de er fine til vannkast. Trippel D har jeg ikke prøvd.
 11. 38 - 40g går greit hvis det er overhodekast, men til vannkast vil jeg ha de litt tyngre. Gjerne 43g på klumpen. Så er det klumpfasongen. Spes til vannkast må det være litt tyngde i øvre del av buen, og det er ikke alle snører som passer like ghar. Det er iallefall en kjempestang.
 12. stein

  Vingematerial

  Jeg har litt sansen for døgnfluer med vinger av fjær. Det nærmeste jeg er kommet til det jeg ser etter er små fjær av partidge men fargen er jo litt mørk. Her er stammen passe stiv og fjerstålene passe vide. Er det noen som har noe bedre forslag til vingematerale ?
 13. Jeg jeg har noen fine benkeplater som jeg skal lage store flueboker av. Jeg vil gjerne ha slik foam som det er i C&F boksene (de med spor) Nå er det jo kommet endel andre leverandøreer også, og C&F selger også løs innmat. Problemet er at de er så dyre når jeg skal ha mange av de. Er det noen som vet hvor det går an å få kjøpt disse innmatene av foam billigere f.eks fra en leverandør ?
 14. Takk for tilbakemelding. Da er batteriet bestillt, forhåpentligvis klart til nye fiskeopplevelser
×
×
 • Legg til ny...