Hopp til innhold

olaola

Medlem
  • Antall innlegg

    4
  • Registrerte seg

  • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral
  1. Jeg har denne sommeren vært ute og fisket endel i vanna på høg-jæren, men jeg sliter med å få fisken til å bite noe spesielt. Det vannet jeg har hatt best resultat i er Litlamoset, med har ikke fått mye fisk der heller. Med andre ord så trenger jeg så sårt tips om hvor og hvordan jeg skal fiske for å få bedre resultater. Fisker ganske variert, men mest med fluestang. Elver med ørret er også veldig gøy, så hvis noen har tips om noen gode elver så tar jeg veldig gjerne imot det ;) Har noen erfaringer med elva som går fra Litlamoset og ned til Undheim? Jeg fisker alene, så hvis jeg får et tips så er det ikke 15 mann som står der og fisker dagen etterpå ;) Tar veldig gjerne imot tips både her og på PM.
  2. Vi er en kameratgjeng som ønsker å ta med fluestengene opp på fisketur til Sirdal. Ingen av oss har vært her tidligere, så vi lurer på om det er noen som har noen tips og gode fiskevann/bekker? Vi ønsker å fiske etter relativt stor fisk, så vann med mye og liten fisk er lite interessant. Kan godt være 2-3 timers gåtur fra vegen. Opplysninger om hvilke fluer dere har god erfaring med hadde også vært bra Tips tas imot med STOR takk!
  3. Takk for svarene! Jeg fisker som regel på Jæren, og her blåser det veldig ofte. Er det effektivt å fiske med flue og dupp når det blåser veldig mye? Og hvordan fungerer dette når det er helt vindstille? I tillegg, egner det seg å fiske med flue og dupp på natten?
  4. Hei. Jeg har ganske nylig begynt å fiske mye i ferskvann. Har hatt veldig lite resultat med sluk og spinner, mens jeg hører om mange som får mye fisk med flue og dupp. Hvordan funker egentlig dette? Vet at fluene festes i "løkker" foran duppen, men hvor store skal disse løkkene være? Kan fluene henge rett ved senen, eller skal de være noen centimeter ifra? Hvordan binder man på fluene? I hvilket tempo er best å dra inn i? Noen spesielle bevegelser som er viktige? Noen tips til gode fluer? (Fisker etter ørret og røye) Beklager det noe upresise språket, men kan ikke så mange fagord på dette området.
×
×
  • Legg til ny...