Hopp til innhold

Ny-Flue

Medlem
 • Antall innlegg

  62
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

3 Nøytral

Om Ny-Flue

 • Bursdag 10. april 1984

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Vest-Agder
 • Interesser
  Fluefiske, Dykking, Fjell klatring og vandring, ski turer, expedisjoner (Vinterstid), Rødekors Hjelpekorps og ta bilder/fotografier.
  Drømmen er Bonefish fiske.
 • Favorittfiske
  Ørret, Laks, Gjedde, Sjø Ørret
 1. Da var WF6F SA AirCell snøret mottatt og etter hva jeg har sett så lever det opp til forventningen av det storefemti sa :D Kunne rett og slett ikke blitt mere fornøyd. Snøret er også farget så det er litt mere blåfarge i det. Noe som absolutt ikke gjør noen ting. Har inget annet å si enn att dette er karen å gjøre handel med om han har det du trenger :) Mvh Tom Ivar

 2. Fantastisk fin blogg Og utrolig god lesning. Tror nok det må bli en tur til Island om ikke veldig lenge ja. MÅ jo også bare si tusen takk for stang og snelle etuiet du sente nedover. Det passet perfekt til 9" 4 delt #5 stang med tilhørende snelle ;) Fantastisk. Så om du trenger noe ei gang så er det bare å spørre så skal jeg sende om jeg har. Ps: Folkens. Han sente etuiet uten å skulle ha betalt for verken etuiet eller frakten. så håper kona til denne mannen forgyller ham i gull hehe. Mvh Tom Ivar
 3. JIPPIIIIIIIIIIIIIIIII :D Da kom endelig posten med pakke til meg. Innhold Fluefiske til fjells, Ørreten og døgnflua, best of lBård & Lars Skal bli morro ;) sette seg en å studere alt på nytt. ;) Vet hvor denne uken tar veien henne værtfall ;)

 4. Fisketuren i går kveld ente med att jeg fikk null ørret. men 4 fisk som var borti men ikke beit. Di to andre som var med fisket med sluk og dro inn ca 23 små ørreter. dette vannet er det svært mye småfisk så det er bare bra å få fisket opp di små også. så kanskje man kan få litt størrelse på ørreten ;)

 5. Da blir det fisketur i kveld i Svanetjønn i Vest-agder. Håper alle har det greit med tanke på omstendighetene.

 6. Da ble det sushi med laks og annet snacks til kvelden sammen med en god film :) sammtidig som mine tanker går til de berørte etter fredagen. en dag som aldri vil bli glemt.

 7. Ny-Flue

  Øyet som ser

  Rett og slett ett bare helt fantastisk bilde..
 8. Skal i morgen. Lørdag 16/Juli/2011 kjøpe meg ny flue stang og ny flue snelle. Har kommet frem til att jeg ikke kommer til å kjøpe noe veldig dyre greier. Så jeg havnet på dette settet her http://www.gronbergsport.no/storefront.php?pid=1317 Har ikke fisket med flue siden jeg var 13-14 år gammel så det begynner å bli ei goood stund siden sist ja. Så når jeg har kjøpt/hentet stangen i morgen så bærer det avgårde med min nye "instruktør/lærer" Clas Bjørge for å fiske på søndags morgenen ...

  1. Vis forrige kommentarer  %s mer
  2. Ny-Flue

   Ny-Flue

   Takk Takk. Nå er det bare å finne senga etter å ha snudd sena på spolet så jeg sveiver med "riktig" hånd.

   Så nå er det 4 timer med søvn å så ut å prøve nytt utstyr for første gang på mange mange år.

   Aldri forsend å lære noe på nytt mener jeg ;) hehe

  3. Anne
  4. Ny-Flue

   Ny-Flue

   Takker på etterskudd.

   Ble ikke noen fisk. men mange mange kast. Og ble svært positivt overasker over aksjon i stanga. Kjenner jeg kanskje burde bytte ut "orginal" snøret om ikke veldig lenge. Men var mykt og fint og lite minne i forhold til mange andre snører jeg har brukt.

   Noen som har ett snøre å anbefale? ALLE svar mottas med stor takk ;)

   Nå er det natta tid. Blir Otra i morra. så skal opp igjen om ca 3 timer.

   Nattinatt ;)

 9. Sitter å kikker på litt forskjellige knuter og flue binder teknikker samt måte å binde nye fluer på. Holder også på å bestille nytt fluebidersett da mitt gammle ble solgt for 7-8 år siden.

 10. Ny-Flue

  Selges

  Div ting som skal selges
×
×
 • Legg til ny...