Hopp til innhold

SindreR

Medlem
 • Antall innlegg

  10
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  Ørett, Laks, røye,

Siste profilvisninger

Blokken siste besøkende er deaktivert, og vil ikke vises til andre brukere.

 1. Hei. Jeg tenkte å ta med mine 2 døtre på fisketur til Engerdal og områdene rundt der en langhelg fra 28 mai til 01 juni. Jeg fisker med flue, mens de liker å kaste sluk og fiske med mark. Har noen noen forslag til hvor vi kan dra for å slippe å gå for mye, men der det er litt fisk det er mulig å få? Har vurdert flere områder på fiskekartet der oppe, men har lite kjennskap til områdene. Har noen forslag og tips til oss? tenkte kose oss i telt og satse på fisk til måltidene Her er en link til fiskekartet. Har vært i femundsmarka en gang før, men tror ikke jeg vil inn dit med ungene,. heller en av områdene rundt og nærmere bilen. Er det litt lettere dersom det blir for dårlig vær f.eks http://www.engerdal-fjellstyre.no/dokumenter/Jakt/Femund_Engerdal_fiskekart.pdf Mvh Sindre
 2. Vi er 4-5 familier som ønsker å leie et hus for en uke i sommer i Lofoten. Det hadde vært bra hvis det var i nærheten av fiskemuligheter i sjø og evt ferskvann. Er det noen som har noen tips til evt steder og bo, og aktiviteter som havfiske fra land, evt leie båt, fiske med flue etter sjøørett/laks osv? Hvordan er det med elver og vann i nærheten osv? Vi reiser vel i juni/juli. Mvh Sindre
 3. Hei.- Jeg trenger noen tips til laksefluer til stabburselva i sommer. Tar snart turen oppover og trenger noen fluer. Setter pris på noen tips hvis noen vil dele. Mvh Sindre
 4. hehe.. Det er ikke ofte.. Skjønner at ikke jeg er den eneste som lurer på dette. men jeg mener at jeg faktisk gjør riktig. Dette har noe med at når fisken går så har du stanga i høyre og bremser med venstre.. Men mange fasitsvar var det ikke her nei :D
 5. Jeg er høyrehendt og har sveiven på høyre side av snella på alle fluesnellene mine. Når det gjelder slukstanga har jeg sveiven på venstre side. Er det jeg som er rar eller gjør dere det på samme måte?
 6. er alltid greit å kjøpe stenger her hjemme egentlig. Får vel prøve stengene ett par ganger til før jeg bestemmer meg..
 7. Når du kjøper i USA kommer momsen i tillegg da? Ser jo at stengene og spesielt G.loomis stengene er veldig mye billigere i USA. Har du noen gode adresser der borte det er mulig å vurdere? Er jo faktisk et alternativ å kjøpe stenger over sjøen og nesten få begge for samme prisen som en av de i Norge ;)
 8. Poenget med NRXen er at den er myk i midtpartiet og har en ganske stiv tupp. Gjør at det krever at du endrer kastestilen noe fra ihvertfall det jeg er vant til. Ellers synes jeg stanga er veldig god å kaste med, men litt vansklig å få tak i teknikken på den. stanga skal brukes til å kose seg i smålakseelver og sjøørretfiske i sjøen hovedsaklig. Var og testet begge stengene igjen idag og synes kanskje en Helios mid-flex passer meg bedre. Når jeg prøver en tip-flex synes jeg NRX faktisk er bedre. uavhengig av dette er jo begge stengene knallgode. Gjenstår bare valg av stang nå :)
 9. Ja tenker ikke nødvendigvis på vekt, men følelsen i hånda. Den virker mer "hakkete" og noe tung å kaste med. Følelsen du får med Orvis heliosen kan beskrives mer slik at den føles nesten som en klasse eller to lavere enn NRXen. Men det er her jeg ønsker råd. Har jo i utgangspunktet veldig lyst på NRX en.
 10. Hei. Trenger litt hjelp. Er det noen som har erfaring fra den nye NRX stanga til Loomis? Hadde tenkt kjøpe meg den idag, men den virker noe stor, tung og stiv iforhold til noen av disse andre #7 erenen. kritikken på stengene er jo knallgode, men de som selger de kommer med blanda tilbakemeldinger. Noen av dere som har erfaring fra disse stengene? Kan det stemme at NRXen vil bli tung og slitsom og kaste med over tid? At orvis helios vil være et bedre alternativ? Setter pris på noen tilbakemeldinger dersom noen har rukket og erfare noe.
×
×
 • Legg til ny...