Hopp til innhold

Andreas101

Medlem
 • Antall innlegg

  27
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Andreas101

 • Bursdag 16. mai 1990

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tørvikbygd, Hardanger
 • Interesser
  Fluefiske,Jakt,Foto,Fridykking,Telemark
 • Favorittfiske
  Ørret,Sjøørret, Laks

Siste profilvisninger

494 profilvisninger
 1. Nå er vi snart i slutten av mars, og isen har allerede gått en del plasser. Er det noen som har vert ute å svingt med fluestanga og har noen ørreter å skilte med allerede? Tenkte eg skulle ta meg en tur til helga å prøve lykka :)
 2. Har lenge lett etter ei side med enhånds skyteklumper med de rette synkegradene, og her var jo akkurat det jeg var ute etter ! Takker " Nobody" :)
 3. Ser at snøre vekta på #7 er 21 gram? Er dette da et snøre som kun er beregnet på switch stenger eller kan det benyttes på vanlige 9- 9,6 ` stenger?
 4. Takk for svar Ja, jeg så at det var en ny line, men regnet nesten med at noen hadde fått den inn allerede Ja, er det som er grunnen at jeg har lyst på den og.. Hadde vert greit å hatt en line som jeg kunne brukt til både SØ og litt dypere i sjØen..
 5. Hei! Noen som har prøvd denne linen eller vet hvor den er å få tak i? Ser den ligger på hjemmesiden til Guideline, men finner ikke denne linen noen plass. Svar mottas med takk Mvh Andreas
 6. Nå gjorde du meg direkte usikker alex. Har hatt meget lyst på ACT4, men syns 10` blir litt for langt til vindutsatte plasser. Det er kanskje bare meg, men eg føler den ekstra foten har litt lettere for å bli påvirket av vinden.
 7. Hei! Eg skal nå gå til innkjøp av en ny enhånds som skal brukest til sjøfiske og laksefiske.. Er student nå for tida så det er litt magert med kapital. Eg har sett på Guideline Exp3 9,6` som eg får for 1249nok, men er usikker på hva klasse eg skal velge. Det blir enten #7 eller #8, og har sett at vekta er så og si den samme på de to modellene. Er det noen som har innspill? Eventuellt om det er andre alternativer i dette prisjiktet?
 8. Eksingedalen er ein kjempe plass, spesielt under klekkinger. Kan også nevne Osafjellet i Ulvik , der ein del vatn kan huse stor ørret.
 9. La være å knyte så slipper du det problemet 8)
 10. Takker for svar alle sammen! Har tidligere brukt den metoden som " Hr Lucky Fly" beskriver, men får prøve meg litt fram så ser eg hva som fungerer best for meg Ha ei god helg og gud jul :)
 11. Takker for svar har dere noen WF- snører med ferdige løkker å anbefale?
 12. Hei! Eg holder på å skal oppgradere utstyret foran neste sesong, og holder nå på med nytt snøre kjøp. I den forbindelse lurer eg på om det er noen som har testet snører med ferdige løkker fra fabrikken? Om disse løkkene holder over tid, eller om coating fort blir slitt av der fortommen er festet. Svar mottas med takk :)
 13. Dagens ørreter tok en vingemaur str 12 og en plamermygg str 18! :)
 14. Heisann! Eg kommer fra Tørvikbygd, 12 minutter fra Norheimsund, og fisker veldig mye der. Der har vi hovedsaklig Tørvikvatnet(Fiskekort på Coop Marked) og Eidesvatnet litt lenger ut i fjorden. Eg har fisket i Tørvikevatnet heile livet, og har fått mye fisk. Dette er eit vatn med veldig mye fisk, samt mulighet for storørret!(Spesielt under nattfiske). Eidesvatnet Huser også bra med ørret, samt litt røye. Begge vannene er ganske store, men med gode muligheter for fluefiske. Viss du kjører fra Norheimsund til kaldestad(2 min fra sentrum) og tar av vegen og kjører til Tveit, så kan du gå derifra og opp til eit vatn som heiter Krokavatn, i områdene rundt er det også mange andre flott fjellvatn/tjern som huser fisk. Det er veldig mange fiskemuligheter i området, og det hadde tatt lang tid å nevne alle.. Send meg PM viss du lurer på noe ;) Mvh Andreas
×
×
 • Legg til ny...