Hopp til innhold

ToreAS

Medlem
 • Antall innlegg

  120
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Om ToreAS

 • Bursdag 25. feb. 1983

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  fluefiske, fluebinding og jakt
 • Favorittfiske
  Laks

Siste profilvisninger

878 profilvisninger
 1. hvilke klumper/vekter/lengder liker du til de?
 2. Ga francis en real sjanse for et par år siden (Trøndelag). Hadde da skikkelig trua på den. Men etter en sesong uten å ha kjent fisk på de ble prosjektet stanset. Selv har jeg mest tro på fluer som ser ut som en lakseflue (vinge og kropp).hender seg jeg prøver noe nymotens, men klarer aldri å slå meg til ro med at det vil gi fisk..
 3. Bruker både blank 50lbs og rød/grønn 30lbd
 4. Har amnesia på alle sneller bortsett fra en. Den har den nye TSL til Guideline. Må si jeg har blitt forelska i den. Har brukt den 90% av fisket i år. Den kan jeg anbefale på det sterkeste:)
 5. Hehe, hørte rykter om dere i elva;) "de som ikke får den til å sitte" Så sykt mye fisk i langhølen. Mista den store som står midt i hølen (midt i lengde rettning og bredde). Ellers så var det klin umulig å få den til å ta! Skikkelig tøyselaks som står der.
 6. Ok. ser det er meldt litt regn i kveld. Håper på ei skikkelig trøndersk tordenskur. Starter kl 6 i morgen i langhølen.
 7. Litt OT: er det mye fisk i elva? Skal dit 6-18 i morgen.
 8. Hvis du ikke fant den, her er link; http://sportsbutikken.no/default.pl?showProduct=30006&pageId=190
 9. Sportsbutikken.no har den. Fishpond fiskejournal heter den.
 10. Fikk meg en fishpond fiske journal. Ligger i en egen oppbevaringsmappe, skinnbundet med gullfarget perm. Oppsett med fangstdagbok og fangst index. Flotte bilder av gammelt fiskeutstyr mellom noen av sidene. Eneste som mangler er fangst av laks dom kan loggføres...
 11. Har ikke prøvd acrossen. Har prøvd noen andre loop og lts stenger uten at jeg har likt de noe særlig...
 12. Hei, Jeg har alt begynnt å drømme om ny 15ft til sesongern 2014. Jeg ønsker å gå bort i fra "det vanlige" (LOOP,GL og LOOMIS). Ønsker meg en stang om jobber dypt uten å følges treg og slaskete, og som ser ut som en vakker dame. Jeg bruker aldri hel line. I det siste har jeg møtt en del i elva med CND stenger som de skryter veldig av. Jeg har også hørt om Burkheimer. Er det noen her som har kjennskap til CND og Burkheimer som kunne ha fortalt meg litt om stengene?Evt kjenner til noe annet som kan duge? Er klar over at det finnes flere modeller og at jeg kanskje er litt upresis. Har svært lite kjennskap til merkene selv,bortsett fra at de er vakre for øyet.
 13. Tidligere i år kjøpte jeg med en GL Lpxe Switch da det var halv pris på alle GL stenger ved den lokalesjappa. Jeg var helt sikker på at nå gjorde jeg årets "dårligimpulskontrollkjøp". Men der tok jeg feil! Så langt i år har dette vært det beste kjøpet i 2013. Utrolig morsom stang å fiske med! Den har det lille ekstra som enhåndsstenger mangler, samt den har lettheten som tohåndstenger mangler. Perfekt stang for mindre til mellomstore vassdrag. Herlig å kunne veklse mellom overhodet og speykast. Enhåndsspey er jeg en stor klæbb på. Men med switchen har tidligere "umulige" fiskeplasser for meg blitt mulige. Ikke minst en annen ting den 1-2 fot ekstra lengden, som gjør at jeg bedre kan styre flua bak den giftige steinen.
 14. Lakseoppgang i bortgjemte/utilgjengelige smålakselver med lett enhånds. Det er morro det!
 15. Nå nærmer det seg! Tjuvstarter i Stordalselva på 17.mai, så går turen til Bjøra 19-20.mai. Utstyr pakket og klart:-) Herlig følelse!
×
×
 • Legg til ny...