Hopp til innhold

formann

Medlem
 • Antall innlegg

  45
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om formann

 • Bursdag 05. jan. 1973

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.svendsrud.org

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hedmark
 • Interesser
  Foto, fiske, mat, fiske, PS3, fluefiske ....fiske
 • Favorittfiske
  Harr, Ørret og gjedde
 1. Tips til ørret (og harrfiske) i Hedmark / Oppland trenger også overnattingsmuligheter i nærheten. Fiske dreier seg om i utgangspunktet mark- og spinnerfiske, men fluestanga er med
 2. Ok, og hvor bærer det da? Fosssen, Galthue, Femundselva elller Sølna...eller hva tenker du?
 3. Noen som har erfaring fra stangfiske i Revlingsjøane? Er solid påskefiske etter røye og ørret, men ikke noe rapporter på stangfiske
 4. Ja, det er mange fine vann rundt, med både røye og ørretbestand, bla rundt Kvisleflået, Lillerøåstjenna, Holtjønna og Engeråa. Ellers er det bare å rusle over brua og til Sølna, en times gange til fantastisk flott elv og mange fine plasser....så en får bare håpe man får spikret inn en tur til i år..eller er det noen som har forslag til reisemål fra torsdag - søndag, med utgangspunkt fra Kongsvinger så kom med de.. :thumbup:
 5. Var ett par dager med base på Sølenstua Camping nå 26-29 juli. Dårlig fiske, bra vær og litt mye vann. Mye småfisk, 25-30 cm på ørret, 35-49 på harr, største tok jeg i Isterfossen på E12. Gløta ga mye fisk, men bare fisk under 30cm, vekslende fluemønstre men ingen respons på storfisken. De tok en ørret på 1700g omtrent nedenfor camoingen men dog på rappala...den hadde vært hyggelig å kunne fått på flue... så kanskje om 14 dagers tid det kan hjelpe på fisket, de "stamgjestene" med vognplass på campingen sverget kun til markfiske, da etter kl 21, fikk endel på det, men det var av lten interresse for min del.
 6. Hei, har fått "fri" 12-14 juni og tenkte meg en tur nordover fra Elverum....noen som har tips, forslag eller anbefallinger om hvor det er muligheter...femund, trysilelva, rena, åsta .....alt er av interesse..
 7. Supert... :clapping:
 8. Noen som har erfaring, opplevelser eller tips å komme med når det gjelder fisket i Kvikkjokk-området? Har tenkt en tur opp i løpet av august måned, og trenger litt råd, tips og rapporter... :thumbup:
 9. Kan noen komme med fiskerapport og vannstandsrapport i områdene rundt Koppang, Stai og omegn? Tenkt en tur oppover denne helga, og da tørrfluefiske.
 10. Kunne noen kommet med tips for vor vi burde holde oss i Rørostraktene for å prøve ørret/pen harr? Muligens i slutten av augus.
 11. Pris på frakt og leveringstid?
 12. Noen som kan poste greie nettbutikker som inneholder salg av bl.a tørrfluer? :surrender:
 13. Hei. Gigantfisken som blei tatt på en hånds fluestanga, er det bekreftet arten ørret 7 laks, eller har de ennå ikke klart å få frem resultatene på prøver? Hvis det er bekreftet, hvor kan man se/lese om det?
 14. Ja, fisker endel i Glomma nedover mellom Brandval og Kongsvinger. Tatt noe, men på langtnær så bra som tidligere. Største på 870g på Superpuppa oliven/brun. Har vært endel vann i det siste, så der ligger nog mye av årsaken. Skal oppover til Femund i mårra, så da avsluttes vel sesongen for i år med det.
 15. formann

  Kongsvinger

  Bor 2 mil fra Kvgr. Det er bra muligheter i Glomma. Gjølstadfossen ca 1 mil nordover, kjør på vestsida. Samt har du Norsfossen ca. 2.5 mil nordover, det også på vestsida. Også gode muligheter på begge sider i Kongsv. sentrum. Det er høy vannstand her nå, så det er for øyeblikket elendig fiske. Ellers har man Fjellsøen som ligger i området Øiermoen. Skitt fiske!
×
×
 • Legg til ny...