Hopp til innhold

JMP

Medlem
 • Antall innlegg

  41
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Om JMP

 • Bursdag 17. mai 1995

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  Laks, Sjøørret og Ørret
 1. Har hatt metalheaden i 1 mnd nå og er veldig fornøyd! Ikke noe å klage over, utenom de originale gummisålene kan være litt glatte, men filten er bra, sålesystemet funker utmerket, så langt! :)
 2. Takk for svar! Med tanke på at jeg er student og at en cloudveil forhandler er nærtliggende, så tror jeg at jeg går for cloudveil buksa! :)
 3. Okei, takk for svar! Kan få cloudveil buksene til halve prisen av G3'en. Har ikke lyst på G4 buksene, de synes jeg blir for stive og varme i mange situasjoner.
 4. Hvilke vadere bør jeg velge? Simms G3 convertible eller Cloudveil 8X pro.
 5. Kan få denne stangen til litt over 1000 lappen, og jeg er på utkikk etter en ny sjø-ørret stang. Så spørsmålet er, burde jeg slå til? Har noen prøvd stangen og hvordan er den i litt vind?
 6. Hei! Siden sommerferien 2011 har jeg kun fått èn fisk med lus av ca. 50 fisk!! Og en snitt str. på ca. 400 gram, noe som er en god forbedring fra ifjord. Etter sommerferien i 2010 fikk jeg kanskje èn fiske uten lus :S Jeg fisker i Østfold og jeg har faktisk ikke opplevd bedre fiske :D Kan denne forandringen på lus fronten i Østfold på mine hjemplasser ha noe med den kalde vinteren som var?
 7. Takk for svar Våt eller tørr? Har fått bra på streaking cad...
 8. Har liten erfaring med sjøørett fisket på høsten med flue. Er det noen som har tips til fluevalg til sjøørett fra nå og ut oktober i Østfold? Takknemmelig for svar :D
 9. Sunray shadow er jo en flue som imiterer småfisk og feks. ally's eller gt er er jo reke imitasjoner... Detter er jo veldig kjente laksefluer som virker meget godt (også i sjøen) :D
 10. Takk for svaret, det var Kabbes film som fikk meg til å bestemme meg :D
 11. Takk for svar Andre meninger?
 12. Skal mest sannsynelig til Bornholm til våren, er det noen som har erfaringer med når det er best fiske(mars,april osv) og hvilke fluer som fungerer? Og er det noen som vil annbefale en god guide? Vil ha guide første dagen for å dra opp noen tips om hvor man skal fiske osv Takknemelig for svar! :D
 13. JMP

  1kg ørret fått i Vestfjella.

  Imponerende fra Vestfjella!
×
×
 • Legg til ny...