Hopp til innhold

7715

Medlem
 • Antall innlegg

  16
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://joachimwiig.tumblr.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Steinkjer
 • Interesser
  Elsker å fiske...utdannet fotograf
 • Favorittfiske
  Ørret, harr og sjøørret
 1. Takker for svar! Skal teste det ut:)
 2. Noen som har et alternativ til spey hackle på pattegrisen? Har testet marabou, fungerer fint, men har lite "spenst". Har også testet organza, Hører gjerne hva andre har erfart:-)
 3. Partridge klinkhammer...... Er noe store i str.
 4. 7715

  Polabriller

  jeg er av den typen som bruker briller, og ikke liker linser... Derfor lurer jeg på om noen har tips til gode pola briller/løsninger for brillebrukere?
 5. Sø reke: Krok: valgfri reke krok BIndetråd: rosa, hvit eller mono Dubbing: ice dubbing, shell pink Hackle: rosa marabou Antenner: crystal flash Ryggskjold: ice dubbing pølse eller rosa antron Rib: mono Øyne: smeltet mono Håper flere poster inlegg her fremover!
 6. Hehe! Den var jeg faktisk litt usikker på. Vet at den ikke ligner på en Torsk, men har aldri fått lyr som har sett ut som denne!:)
 7. Prøv en rosa/orange reke. Reker bundet på marabou fungerer bra som et alternativ til pattegrisen og reker av cdc. Fisk de med små rykk og pauser på noen sekunder. Fisker du med slow intermediate er disse fine å bruke på lange grunner. Du kan se en flue jeg bruker mye her: http://joachimwiig.tumblr.com/
 8. Fordelen med at det ikke er så mange som fisker, er at man slipper å sloss om go-plassene...men fins en mellomting! Altid hyggelig å få slått av en prat Har desverre ikke bil, så det blir mest fisking i steinkjer ommrådet. Takk for tipsene dere har gitt meg. Ps.Send meg en PM hvis noen av dere er i steinkjer, og ønsker fiske selskap:)
 9. Noen her inne som fisker sjøørret i steinkjer? Flyttet til steinkjer for ca et år siden, og har enda ikke møtt på EN som fisker med flue i saltvann. Noen som har lyst til å røpe noen hotspots? Har fiske litt i paradisbukta, skåtangen og hoøya! :)
 10. 7715

  Kamera

  Nå vet ikke jeg hvor mye erfaring du har med digital speilrefleks, men tror du blir fornøyd enten du velger det ene eller det andre. Hvis faren din har optikk, kan kanskje nikon være et smart valg. Optikk er minst like viktig som huset.
 11. 7715

  Kamera

  kanskje dette kunne vært noe for deg:) http://foto.no/cgi-bin/bruktmarked/visAnnonse.cgi?id=155275 Dette har vært mitt backup kamera.
 12. Takker for svarene jeg har fått. skal skjekke ut de sidene:)
 13. Hittil har jeg kjøpt materialer i norge, men har nå flyttet til et sted hvor ikke alt er å få tak i. Tenker å kjøpe materialer fra utlandet grunnet noe lavere pris og bedre utvalg. Jeg har lest at det koster å få fjær, hår o.l strålet. Noen som har noe erfaring? kom også gjerne med tips til hvor det er greit å handle på nett. gjerne grei pris og bra utvalg. :)
 14. Det enkleste kan ofte være å bruke litt tid nede ved vannet for du begynner å fiske. Ofte kan man se insektene som ørreten tar. Ut i fra dette kan du velge deg en flue som passer... fasong størrelse, farge . Ønsker du å kunne navnene på insektene er det bare å begynne å lese:)
×
×
 • Legg til ny...