Hopp til innhold

hege-lin@online.no

Medlem
 • Antall innlegg

  13
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om hege-lin@online.no

 • Bursdag 19. juli 1962

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://esch-tjok

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Aurskog, Aursmoen
 • Interesser
  Jakt og fiske
 • Favorittfiske
  Laks og ørretfiske
 1. :cool:Har noen prøvd og skjøte to monoliner? har tenkt en del på det, men kommer ikke på noen smarte løsninger som holder. Kanskje noen her i forumet har noen gode løsninger? esch-tjok
 2. Hey Har lyst til og prøve mistra i slutten av august, mangler litt kunnskap om elva sådan og adkomst osv. Har for øvrig aldri vært der så det hadde vært fint med noen gode tips og råd fra dere der ute om fluefiske i elva. esch-tjok
 3. Ja, det er Jarleogbjørnar fluefiske som har de. Der kan du teste stengene før du bestemmer deg. Du får rett og slett skikkelig god service der. Han vet hva han driver med. Ta deg en tur dit for en hyggelig prat og en kaffekopp. esch-tjok 8)
 4. Har du sett på Scott sine switch stenger? Er absolutt verdt en titt. Kjøpte en selv i sommer. Dvs. jeg fikk en av kjerringa i bursdagsgave. En L2H 11,5ft i klasse 8. Ei fantastisk stang synes nå jeg ihvertfall. Den finnes fra klasse 5 til 8, og fra 11ft til 11,5ft. esch-tjok 8)
 5. Mye folk ihvertfall. esch-tjok :shock:
 6. Jeg har laget en flueboks av en stresskoffert som jeg har alle fluene i. I lokket også har jeg delt inn bunnen i to etasjer. Den benytter jeg som et lager, også har jeg med meg to små fluebokser. En til ørret som rommer både tørt og andre fluer, også har jeg en til sjøørret og laks som tar krokfluer og tubefluer. Fra Guideline. 8)
 7. Tusen hjertlig takk for hjelpa. Det har nemlig vært umulig å kaste med stanga, men nu går det så meget bedre. :D
 8. Hei alle sammen Det er en ting jeg lurer på. Jeg har en enhåndsstang 9" #7-8 m/flyteline på. Den er hvit, og er tapret i begge ender. Tapringen er lengre i den ene enden enn den andre, så da lurer jeg på: Hvem av de endene skal innerst på snella? Eller spiller det ingen rolle. Jeg har satt på lina sjøl. Har jeg gjort feil?. :roll:
 9. Takk, takk. Skal til Orkla i august, så det er best å legge seg i hardtrening fram til da. :wink:
 10. :lol: Beklager seint svar, men moroa hadde ikke så værst pris, stanga kosta 2700,- snella 1300,- så kom lina, skyteklumpen og backingen i tillegg, så med søkke og snøre, så fikk jeg det for 2000,-. inkl. stangtube.
 11. :wink: Nei, det er en semi maskinfrest aluminiumsnelle. Det srår så i katalogen
 12. Er nybegynner og har kjøpt vision dh 14" #9-10 med halvaksjon, og en vision koma snelle m/tillhørende backing, skyteklump og flueline. Ekspeditøren sa at utstyret var bra??? :wink:
×
×
 • Legg til ny...