Hopp til innhold

TAW

Medlem
 • Antall innlegg

  40
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om TAW

 • Bursdag 23. okt. 1981

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 1. Takk for det Jarle sitt finalekast på 28,60 er for øvrig ny rekord i Edge Casting Cup i øvelsen Switchcast. :thumbup:
 2. Edge Trout Distance Competition 1. Lasse Karlsson (Danmark) 2. Tom A. Wangensteen (Norge) 3. Magnus Hedman (Sverige)
 3. Noen som har hørt noe om resultatene?
 4. Da er kvalifiseringen i Trout Distance ferdig. 2 nordmenn i finalen.
 5. Da er vi ferdig med finalen. 1. Jarle Strandberg 28,60 m 2. Magnus Hammarstrøm 28.10 m 3. Tom A . Wangensteen 27,90 m Stener fikk en flott 5.plass
 6. One Shot i går gikk ikkje så bra for min del ihvertfall. Men i dag er det er det switch-konkurranse og alle 3 nordmenn er i finalen, der Jarle var best av samtlige i kvalifiseringen. Finalen begynner kl. 15.00
 7. hehe, sånn skal det låte Åge. Da møtes vi kanskje der.. Eg er mest spent på om eg rekker første konkurransen i morgen tidlig. Lander på Arlanda 08.45 og så er det bare å springe til toget.
 8. Ja det er synd du ikkje har muligheten til å komme, hadde vært artig å konkurrert mot deg igjen Men det får man forhåpentligvis muligheten til ved en senere anledning. Er ikkje sikker, men tror kanskje Jarle kommer en tur til Stockholm også..
 9. Flott bilde Sasse ! Bare noen dager igjen nå, gleder meg :)
 10. Du får ta deg en tur på Sportsfiskemässan så finner du nok ut av det :wink:
 11. Takk Tommy, blir artig å se resultatene fra Lillehammer. Du får bare kline til med lange kast og ikkje minst 60+ i press :wink:
 12. Det tror nok eg også, skal bli spennende å se resultatene. Selv har eg ambisjoner om å delta på 5-Cup både i Kristiansand og Oslo.
 13. Håper det kommer noen nordmenn til, men det er vel heller tvilsomt da denne konkurransen kolliderer med med 5-Cup på Lillehammer.
 14. Vi bør nok ikkje ta seieren på forskudd, men det hjelper jo litt at du skal holde deg hjemme denne gangen Blir uansett spennende å se hvem som skal delta. Fra Norge blir det ihvertfall meg og Stener.
 15. Hei! Tenkte eg kunne legge ut litt informasjon om denne konkurransen siden det ikkje virker som svenskene kommer til å gjøre det i år. Tipper de er litt bekymret for at vi nordmenn skal komme å forsyne oss av premiebordet Edgeflyfishing Casting Cup blir arrangert i forbindelse med Sportfiskemässan som i år avholdes i Stockholm helgen 23-25 mars. Det er tredje året på rad at denne konkurransen arrangeres. I 2010 begynte det med en switchcast-konkurranse, i 2011 utvidet man med en overhånds-konkurranse. Nytt i 2012 er en spennede konkurranse kalt " One Shot ". Det spesielle med denne cup'en er at arrangøren stiller med utstyret slik at alle kaster med samme oppsett. Det er en uhøytidelig konkurranse der alt fra glade amatører til etablerte konkurransekastere møtes til dyst. Konkurransen er en publikumsmagnet og folk står som sild i tønne rundt banen for å få med seg kvalifisering og finaler. Edge One Shot Competiton ( fredag 23.) - En " pick up / lay down " konkurranse, altså et bakkast og et fremkast - Kvalifisering/ 10 beste går til finale Edge Switchcast Competition ( lørdag 24.) - 2 minutter disponibel kastetid - Kvalifisering / 10 beste til finale Edge Trout Distance Competition ( søndag 25.) - 2 minutter disponibel kastetid - Kvalifisering / 10 beste til finale Les mer på: http://www.edgeflyfi...asting-cup-2012 Hadde vært hyggelig om flere nordmenn tok turen, kanskje ikkje bare for å kaste men det å tilbringe en hel helg inne i en svær hall proppfull av fiskeutstyr høres vel ikkje helt feil ut det heller?? :wink:
×
×
 • Legg til ny...