Hopp til innhold

snappa

Medlem
 • Antall innlegg

  27
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Østlandet

Siste profilvisninger

941 profilvisninger
 1. Ja, det står "prøve B" Noen som vet ca produksjons tidspunkt ut fra nummeret?
 2. Jeg har en Hørgård "prøve B" canestang jeg gjerne vil få vite mer om. Serie nr 14218, lengde 9`3`` Vekt ca 176 gr, todelt Noen som kan hjelpe med info? Mvh. Kristian
 3. Var test av av 10`#6 ere i Alt om fluefiske 2008. Produsentene som deltok var. G.Loomis(2stk), Greys, Sage(2stk) Scierra, Slate, Scott, Vision, Guideline og Zpey. Så det er endel å velge mellon i denne klassen.
 4. Vet ikke når snella er fra. Har snakket med noen som har peiling på Hardy tidligere, som mente at den var fra slutten av 40 eller begynnelsen av 50 tallet. Snella skal være en helt standard Prefect, uten spesielle tilpasninger osv. Jeg har fått denne etter en nå avdød lakse fisker. Tviler på at den har veldig høy verdi utover min affeksjonsverdi ettersom den er ganske slitt. Det er bla. slitt hakk i godset etter mange kamper med store lakser. Utover dette er den i god stand og har en ekstra spole.
 5. Har en perfect jeg tenkte å bruke i sommer, men skrua som "låser" spolen på plass er knekt. Noen som vet hvor jeg får tak i en ny orginal, eller noe som passer? Trenger også å tilpasse snelle foten så den passer stanga, tenkte egentlig å bruke "kappe file" metoden, men om noen hvet hvordan en får tak i en replacement så takker jeg for info om dette og. Mvh. Snappa
 6. Om du sikter til å se etter flueutstyr i Val d, må jeg skuffe deg, det finnes ikke noe i butikkene der.
 7. G-Sport CC Vest på Lilleaker har Vision Extreme vadere med sko og vadebag for kr1990,- Tilbudet har de også hatt i hele sommer.
 8. G-sport cc vest, har noe Loop med 30% avslag, og har også noen Vision stenger til halv pris.
 9. Jeg har vært endel ved Mylla, og har aldri sett noe kanoutleie. Tviler derfor at det finnes.
×
×
 • Legg til ny...