Hopp til innhold

sivgjøk

Medlem
 • Antall innlegg

  112
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Om sivgjøk

 • Bursdag 18. april 1997

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Fluefiske, fluebinding, sykling og fotball.
 • Favorittfiske
  tørrflue etter ørret i elv
 1. Var en snartur der i fjor. Trivdes godt på nordnes valdet, men fant meg ikke helt til rette i øvre. Det betyr ikke at du ikke bør prøve der. :)
 2. Da har jeg prøvd meg igjen For stor krok i forhold til vingen?
 3. Takk for svar Tror det blir et sesongkort. Problemet er at jeg da får tilgang til så sykt mye elv. Vet ikke hvor jeg skal starte. Forra virker som en fin elv, men finner ikke så mye info om den. Er det noen fine steder å ha som utgangspunkt for å komme i kontakt med en laks i Forra? Forventer ikke å få alt servert på et sølvfat, men det hadde vært greit å vite hvor langs elva man bør parkere bilen for første gang :)
 4. Hei På lørdag eller søndag blir det året første laksetur, og min aller første til Stjørdal. Derfor lurer jeg på om noen kanskje har et tips eller to, som kan hjelpe meg med å få min første fluelaks? Velger Stjørdalselva fordi det sies at det er en veldig god flueelv, og det ser ut til å bli en god sesong der. Så det er bare å spytte ut hvis noen vet om noen fine fluespotter i Stjørdalselva (og Forra?) :thumbup:
 5. Jeg bare lukker øynene og håper på at fisken er på når flytet er over :biggrin:
 6. sivgjøk

  Forra

  Ser ut som jeg får sesongkort der til 300 (!) siden jeg er 15. Har sett på elva på google street view, og den ser veldig innbydende ut :)
 7. sivgjøk

  Forra

  Hvordan er det med fiskekort i Forra? Lett tilgjengelig? Hørtes ut som en elv som må prøves :)
 8. sivgjøk

  Nea

  Men det e no fesk der! :thumbup:
 9. sivgjøk

  Nea

  Har ikke så mye erfaring fra Nea selv, men det er vel ikke så lenge til baetisen klekker. Den kommer i gang nå i slutten av mai. Men det er vel kansje ikke godvær man vil ha når man venter på rhodanien. :msn-wink:
 10. Veldig liten, men veldig godt

 11. Var det noe spesielt som gjorde filmen så dårlig? Traileren var jo lovende.
 12. Levde filmen opp til forventningene?
 13. sivgjøk

  Isfritt

  Nå er det ikke lenge til åpningen i trollavassdraget. Noen som vet hvilke vann som kan være isfrie til 1. mai? Mener å huske at Nydammen blir isfri ganske tidlig.
 14. Jeg kjøpte en glassline fra Fenwich på abcfritid, men finner det ikke på nettsidene deres.
 15. Dette settet fikk veldig god kritikk i Alt om fiske. Klasse 4 eller 5 er nok best for ørret, men hvis du skal fiske etter laks bør du gå opp i klasse. Det spørs hvilken elv du fisker i osv. Klasse 6 er ganske allround og passer bra for streamerfiske etter sjøørret, ørret og laks, men kansje litt tungt for små tørrfluer.
×
×
 • Legg til ny...