Hopp til innhold

Paolo

Medlem
 • Antall innlegg

  11
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Paolo

 • Bursdag 06. mars 1987

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lier
 • Favorittfiske
  Ørretfiske
 1. Spennende Greger, bil har jeg så blir nok et drøyt døgn hardkjøring for å komme til sommerens vakreste eventyr Ser du opererer fra Hammerfest, må være en drøm å ha slike muligheter "rett" utenfor stuedøra! Har du mer spesifikke tips ikke nøl med å sende PM :P
 2. Høres absolutt festlig ut! Vært mye ila studietiden her i Bergen på de vestre delene av hardangervidda, gode minner :D
 3. Hei. Sitter å funderer på en Finnmarkstur ila sommeren for å feire endt studie. Noen som har tips/innspill til områder av interesse? Forstår at mange ønsker å verne om sine favoritter, men en viss pekepinn settes pris på (Gjerne PM) Er i all hovedsak ørret/røyefiske jeg trekkes mot, men gode tips for laks/SØ/SR er gull! :D Var i Finnmark for tre år siden, min første tur med flue som gjorde meg sykelig avhengig. Var da primært i Stabburselva og noen stikkturer rundt. Synes øvre deler av Børselv virker spennende, noen innspill?
 4. Verdt å lese: http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/kampanjer/tolkningsuttalelser/forvaltningsrett/forvaltningsloven/-6---vurdering-av-fiskeri--og-kystminist.html?id=587392
 5. Uten å være jurist har jeg noe erfaring med Norges Lover, og da Forvaltningsloven som omtaler habilitetsspørsmål. Se (http://www.lovdata.n...-000-002.html#6) En offentlig tjenestemann er ugild til å tilrettelegge grunnlaget for en avgjørelse eller til å treffe avgjørelse i en forvaltningssak a)når han selv er part i saken; b)når han er i slekt eller svogerskap med en part i opp- eller nedstigende linje eller i sidelinje så nær som søsken; c)når han er eller har vært gift med eller er forlovet med eller er fosterfar, fostermor eller fosterbarn til en part; d)når han er verge eller fullmektig for en part i saken eller har vært verge eller fullmektig for en part etter at saken begynte; e)når han leder eller har ledende stilling i, eller er medlem av styret eller bedriftsforsamling for, et selskap som er part i saken og ikke helt ut eies av stat eller kommune, et samvirkeforetak, eller en forening, sparebank eller stiftelse som er part i saken. Ut i fra Proff.no sin info om selskapet Hansen er medeier i, 10,7 % i følge (http://www.nrk.no/ny...norge/1.6939534) (http://www.proff.no/...F&org=976543718) Kan muligens ut ifra loven anta at Lisbeth Berg-Hansen er ugild etter a), c) og e). Noen med juristutdannelse kan kanskje gi meg og andre forklaring på hvorfor et habilitetsspørsmål ikke har blitt stilt (?) og hvordan det kan ha seg at hun i 2011 kan sitte som Fiskeri og kystminister ???
 6. Fullstendig tragisk! "Lusebeth Berg Hansen" (sitat Kurt Oddekalv) er en skam for riket Norge og dets troverdighet, snakker om inhabilitet!
 7. kun for utøvere av casting eller oss som kaster etter ørret? Pris?
 8. Paolo.

  Jeg har erfaring med 9,6 fot i kl 7. Av XP og Axis faller mitt valg på sistnevnte. Axisen har betydelig mer trøkk, mens XPen passer fint til finfiske her hjemme med flyt, trolig genial til speykasting ved elvefiske etter lax. Til tropisk fiske i vindfulle forhold blir XP for veik. Og Axis er det beste jeg har prøvd og er min allroundstang til tropisk, lax og seabass.

 9. Fantastiske bilder, funderer på å ta en sånn tur for å feire at utdannelsen er i boks! ;)
 10. Ettersom rekrutteringen til fluefiske ikke er eksplosiv blant dagens unge tenkte jeg det kunne være ålreit å komme i kontakt med andre fluefiske og friluftsfantaster i tyveårene. "Lider" selv av å ha flest fiskekamerater over tretti og dermed folk som sjelden har mulighet/ tid til ekspedisjoner i villmark med fluestang. Selv har jeg drevet med fluefiske i et par-tre år, er helfrelst og drømmen er en langtur på Finnmarksvidda med STOR ørret som mål!
×
×
 • Legg til ny...