Hopp til innhold

KaffeKarsK

Medlem
 • Antall innlegg

  42
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  Tromsø
 • Interesser
  Fluefiske
 1. KaffeKarsK

  Fiskequiz!

  Testresultat Resultat: 30 / 30 Prosentvis: 100.00 % Karakter: Bestått Tid brukt: 6 min 12 sek Prosentvis for bestått: 80.00 % Ny fisketest! Nå skal det også sies at jeg prøvde noen ganger for å få full pott Første var på 26 / 30 Quizen finnes ved å trykke her
 2. KaffeKarsK

  Jaktforum

  For de som jakter i Nord-Norge kan kanskje www.utmarka.net/forum være noe.
 3. Elver i Nord-Troms og Finnmark reguleres av Sametinget Hva mener dere om denne? NJFF er ikke representert i arbeiderutvalget, det er derimot Tana og omegn sjølaksefiskerforening. Blir spennende å se om de klarer å få ned fangststatistikkene like fort som de klarte i Tana..
 4. Da har fruen lurt meg med på bilferie i vårt langstrakte land. Er selvfølgelig nødt å ta med telt og utstyr, slik at vi kan ta overnattingene ved siden av fiskevann. Blir å starte i Tromsø og har ingen klar rute fra Trondheim og videre sørover. Første overnatting blir da litt sør for Mo i Rana. Hvilken vann er lett tilgjengelig her? Der vi kan sette opp telt og fiske noen timer før kvelden kommer. Er det andre vann man bør legge ruten rundt? Nå som Inatur har startet med fiskekortkjøp over telefon, så blir ting litt lettere For øvrig tar jeg i mot tips på kjørerute og serverdigheter fra Trondheim og videre sørover.
 5. Tror denne bikker 10-kilos grensa. Midt tips: 11,4 http://jaktblogg.utmarka.net/?p=219
 6. Det var på ingen måte meningen å hetse noen som helst. Hvis jeg ga uttrykk for det, så beklager jeg sterkt. Alle jeg har pratet med, som er før HA har sagt følgende: "Nå er det på tide at utmarka blir gitt tilbake til folket!" La meg bare få en ting klart. Det er ikke snakk om dette i det hele tatt. Tor Nymo var en som åpnet munnen uten å ha satt seg inn i alle problemstillingene. Hvorfor ønsker vi statslig eienskap?
 7. Salar: Når du sa dette, kom jeg til å tenke på en artikkel jeg så på VGNett i går: Mikkel Gaup krever 25 millioner Jeg håper bare folket står sammen denne gangen. Konsekvensene blir store om vi ikke står sammen.
 8. For de som fisker og jakter i Finnmark i disse dager, så merker man det veldig godt. En ting er skyhøye priser, dette kan vi leve med, men det er selvfølgelig en negativ faktor. (kjipt å betale 6000 kroner kun på fiskekort på en 14 dagers tur i Finnmark.) Bor du i andre fylker enn Finnmark, har du like rettigheter på fiske- og jaktkort som utenlendinger/turister. (Vanskeligheter med å få kort i trekningssoner med mer) Fisker du i vann, som jeg har gjort mye, vil du merke at flere områder er nå sperret, grunnet reindrift. Reindriften fortsetter å utvides den dag i dag, noe som gjør at mange gode jaktområder og fiskeområder bli avsperret.
 9. Håper alle har fått med seg at SRII (Samerettsutvalget II) har levert sin innstilling til Stortinget. Denne går ut på at Statsskog skal levere sitt område til SRII. Statsskog vil da miste all sin makt, og dette kommer til å gå ut over jegere og fiskere over hele landet. Les mer her om dette her: SRII ønsker kontroll over Nordland og Troms Det er opprettet en støttegruppe på nettsamfunnet facebook her: NEI til Hålogalandsalmenningen! Håper alle jegere og fiskere står sammen! Vi har "mistet" mye jakt og fiskeområder i Finnmark! Sist var det lite oppslutning. Dette førte til opprettelse av finnmarkseiendommen. Ikke la dette gå ut over vassdrag og jaktområder i Nordland og Troms også!
 10. Kjøpte i dag et Vangen sett for å begynne å lære med å lage fluer selv. Er så ny på dette at jeg måtte spørre de i butikken hva alle verktøyene skulle brukes til Finnes det noen sider hvor jeg kan lære med dette via? Eventuelt filmer jeg kan kjøpe som er beregnet på nybegynnere som skal lage sin første flue? Takker for alle tips! 8)
 11. Var der et par turer i fjor og det var mye liv i utløpet samtidig som jeg lurte et par SØ. Elva er jo ei pærle for fluefiskere! Siste jeg hørte fra elva var at flommen hadde flyttet på mye stein i elva og ødelagt gode kulper. Men i kveld tar jeg meg turen innover! Etter det jeg har hørt om så er det ikke så veldig mange som bruker denne elva, eller ikke er kjent der. Legger ut noen bilder fra elva når jeg kommer tilbake og av fiskene jeg får i kveld (Optimisme har aldri skadet) ;) Bruk denne tråden til oppdatering og fangstrapport om denne elva og ikke dreg inn andre vassdrag! SKITT FISKE!!
 12. Holder på å pakke klart til å kjøre til elva.. Hvordan er forholdene?? Hvor i elva er det bra å fiske etter røye på sandbunn?
 13. Noen med færske rapporter fra Skibotn?
 14. Noen som har vært der eller hørt noe fra denne elva? EilertsenSR, min far, var der i to døgn nettopp.. Rapportene han fikk dær fra var at det var en elendig start med mye folk i elven.. Selv tok han sin første laks, på 5.1kg, men ellers var det dødt.. Drar opp i elven med mine to brødre i dag.. Skal være der til Fredag.. Skal gi en skikkelig rapport når jeg kommer tilbake.. Skal se om jeg får knipset noen bilder også! Skjit fiske til alle som skal "ut på tur" denne uken :)
 15. Stemmer at kloakken rant direkte ut i elva :x Dette var jo selvfølgelig ulovelig å er nå rettet opp igjen.. Syns å huske at Tønsvikelva ikke åpnet før 1.Juli, men er ikke sikker..
×
×
 • Legg til ny...