Hopp til innhold

Øystein

Medlem
 • Antall innlegg

  82
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  tørrflueland
 • Interesser
  paintball/fluefiske
 1. Absolutt ingen problem med å lagre snørene på snella, bare å henge silkelinene til tørk noen dager så de tørker helt, så fetter du snørene inn med et godt lag med muclin eller det smøremidelet som fulgte med lina og da er det bare å snelle inn og lagre til nets sesong. Jeg lagrer silkesnørene/snellene mine i en lufttett boks, i denne boksen har jeg mange poser med (silika? sånner små poser som følger med i eska når du kjøper elektroniske varer etc, disse trekker ut fuktigheten i lufta). Mvh http://puristen.blogspot.com/
 2. Dersom det er deg på avatarbildert så kan jeg godt guide deg mye for du ser ut som en dyktig fisker altså. Er du mobil eller tenker du på steder i nærheten av haugesund sentrum? Det er både sø og ha i alle fjordene i vårt distrikt det er bare å se på kartet og finne et sted som ser fint ut :)
 3. http://met.no/cgi-bin/vannstand-tabell.cgi...se=0&side=1
 4. Vurderer et slikt selv, har du flere eksempelbilder? Jeg er ute etter et objektiv til portretter i lite lys, er dette da et godt valg? (bilder av fiskere i fiske/kastesituasjoner).
 5. Elva nedenfor vannet kommer til syne på enkelte steder langs veien, men den beste måten å komme til elva er å kjøre på den gamle veien som går på andre sida av elva (avkjøring der som elva kommer ut av grungevann), nydelig elv :smile1:
 6. Mye smått i den elva men det vandrer avogtil ok fisk opp i elva ved flom, det er kun mulig å kjøpe kort til det korte strekket like over vannet opp til skibrua og det er til tider veldig mange meitefiskere som fisker i elveosen/vannet nedenfor. Anbefaler elva nedenfor vannet (grunge)da denne går litt lenger bort fra veien og det er mer elv å fiske i :-) samme str fisk.
 7. Øystein

  Simms G3

  Dersom du ganger dollarprisen med 9 så får du en god indikator på hva varen kommer til å koste til norge . 249 x 9 = 2241 kr. varen koster 249 dollar + ca70 dollar frakt + ca 300 kr i fortollingsgebyr + moms, noe som gir ca pris på 2400+-litt Mest sansynelig kommer transportøren til å regne ut momsen på varen inkludert frakt så det blir litt dyrere en det skulle blitt men siden vi somregel ikke gidder å klage så blir det slik.
 8. Hva mener du med at de tapte seg mye? Snellene ble betydelig biligere og de er nøyaktig lik som når de hadde loop logoen. Servicen er sinsykt bra og snellene er bedre en alt annet på markedet etter min mening. Jeg har en lw 4-7 som jeg kjøpte når lw snellene kom for ganske mange år siden den har jeg ikke hatt noen problemer med og den har blitt hardt brukt 100+ dager i året siden den var ny. jeg har også en danielson lw 6-9 som er den ultimate sø snella den har blitt brukt knallhardt de siste årene uten problemer. Bremsen er jevn og fin bremsesystemet er vanntett og snellene ser utrolig flotte ut så løp og kjøp.
 9. Seminaret var kanonbra, godt oppmøte og flotte foredrag, spessielt hyggelig var kveldene hvor deltakerene fikk muligheten til å sitte å snakke med foredragsholderene, mange gode tips å få over en halvliter Programmet ble en smule tett og jeg hadde satt pris på noen aktiviteter som fikk oss til å bevege oss litt, jeg er ikke vant med å sitte i ro en hel dag hehe. Kabbens havabbor foredrag var veldig bra og jeg er ganske sikker på at havabboren på vestlandet går en hard sommer i vente, mange konkluderte også med at Krogvolden måtte være klin gal etter foredraget hans om fiske i florida/everglades (alene i kano blandt giftige slanger krokodiller etc ;)). Gleder meg til seminaet i 2009 ;D
 10. Påminnelse, det begynner i morgen :-)
 11. Må minne alle på denne, påmeldigsfrist den 1 feb., det er mulig å melde seg på senere også men da kan ikke arrangjøren garantere hotellrom. Programmet har noen endringer siden det første innlegget i tråden så jeg legger ut de nye. Fluefiskeseminar på Stord 2- 4 mars 2007! Sjff arrangerer 2- 4 mars 2007 fluefiskeseminar på Stord Hotell. Det vert mange gode foredrag med populære foredragsholdare. Sjekk programmet, dette vert spanande! Arr: Stord Jeger og fiskerforening Stad: Stord Hotell Fredag 2. mars 20.00 Mitt fiskeår v/ Pål Krogvold Laurdag 3. mars 09.00- 10.30 Binding av imitasjon på storskjerm v/Pål Krogvold 11.00- 12.30 Havabborfiske v/Runar Kabbe 12.30- 13.30 Lunsj 13.30- 15.00 Laksefiske i elv v/Arild Blomfeld 15.30- 16.30 Fluefiske på Kola, i Lærdal og Suldal v/Vidar Lunde 17.00- 18.30 Laksefiske i Gaula v/Øystein Aas 19.00- 20.30 Middag 20.30-21.30 Fluefiske i Florida v/ Pål Krogvold Sundag 4.mars 09.00- 10.30 Fluebinding av havabbor og sjøaurefluer på storskjerm v/ Runar Kabbe 10.30- 12.00 Skyteklumper for tohånds, tilpassing og tips Workshop v/Øystein Aas 12.00- 13.00 Lunsj 13.00- 14.00 Sjøaurefiske i sjø v/Runar Kabbe 14.30- 16.00 Sjøaurefiske i elv i Sogn v/Arild Blomfeldt Prisar: Fredag: medl. SJFF: kr.70,- born: kr.50,- ikkje medl: 100,- Laurdag: Alle foredrag: kr. 500,- (6 stykk) Alle foredrag, lunsj, middag: kr.1070,- Sundag: Alle foredrag: kr.400,- (4 stykk) Alle foredrag, lunsj: kr. 700,- Total pakke: Fredag til Sundag: Alle foredrag inklusiv. Overnatting med full pensjon på Stord Hotell Dobbelt rom: kr. 2000,- pr. pers. for to netter Enkelt rom: kr. 2500,- pr. pers. for to netter Laurdag til Sundag: Alle foredrag inklusiv Overnatting med full pensjon på Stord Hotell Dobbelt rom: kr. 1500,- pr. pers. Enkelt rom: kr. 1700,- pr. pers. Sjff har fått reservert eit begrensa antall rom på Stord Hotell. Så her gjeld det å vera først til mølla... Dersom du skal overnatta på Stord Hotell er det påmelding innan 1. febr. til Vidar Lillevik mob. 91618286
×
×
 • Legg til ny...