Hopp til innhold

flyfisher84

Medlem
 • Antall innlegg

  28
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om flyfisher84

 • Bursdag 02. nov. 1984

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.svendsenphoto.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Løkka, Oslo
 • Interesser
  Fluefiske og skikjøring!
 • Favorittfiske
  Ørret
 1. Takker for innspill folkens! Blir nok helt klar binding selv utover vinteren, ser jo gøy ut Skal prøve meg på et lite parti fra flue.no vis jeg bare snart får de i posten. Tar sin tid tydligvis....
 2. Har nå øvd dobbeltrekk med kompisen og begynner å skjønne tegninga! Han ga meg mange gode råd og viste meg på en skikkelig bra måte hvordan både trekk og stangføring skal være. Ser du drar trekkhånda ganske langt ut fra deg Tom, kompisen sa det var vitkig å dra i en rett linje som du nevnte, mer ned mot bukselomma, og ikke utover gjør samme feilen selv innemellom. Skal prøve å få filmet litt idag når jeg er ute, lettere å se hva man gjør feil da og hvor det trengs justeringer
 3. Skal absolutt gjøre det, ,mange trivlige folk her :)
 4. Såpass ja, det er godt å høre. Syns det blir for dumt å måtte punge ut med 40-50kr når du kan få de mellom 7-25kr på webshop. Takk for input Hoaas.
 5. Godt å høre tmags, har brukt danielsson snella nesten daglig nå siden jeg kjøpte den og er virkelig fornøyd. Går som smør gjennom fingra :)
 6. Ja normal slitasje skal man regne med, men godt å høre at fluene fortsatt holder. Håper det da er tilnærmet lik kvalitet på alle fluene dems, og at de er laget av kvalitetsmaterialer, fikk ingen forsikring på det gjennom nettsiden slik jeg kunne se.
 7. Noen som har erfaring med disse? Ser at flue.no og div andre selger fluer til 7kr per stk osv. Har selv bestilt meg noen fra dem, men ikke mottatt dem enda så har ikke testet de ut, men hvordan er kvaliteten? Noen som har erfaring? Har hørt i et par butikker hvor jeg ofte handler fluene mine (da til 25-50kr pris) , de sier gjerne at fluer på disse butikkene til den prisen bare er tull og at de er laget av billige materialer og varer maks 1 fisketur, men tar det med en klype salt til jeg hører fra noen som faktisk har brukt de. Jeg binder desverre ikke selv enda :( Må læres! Så noen innspill? Bare så det er sakt så handler jeg alt av annet "større" utstyr i butikk da jeg liker å støtte de lokale butikkene vi har, men kunne vært greit å spart litt inn på fluer fra tid til annen.
 8. :clapping:Gratulerer! Hørtes jo helt rått ut ! Er veldig ukjent selv med harrfiske, men det er jo nydelig fisk. Hvor lang må jeg dra for å fiske denne herligheten? Jeg bor i Oslo. Så harrsesongen begynner i august eller? Hvor lenge varer den?
 9. Jasså, når begynner det da? Ellers takk for tipset Saatvedt! Hadde tenkt en tur til Randselva faktisk, gleder meg.
 10. Er det noe håp? ELSKER tørrflue-fisking, bare det beste jeg vet, og hovedgrunnen for at jeg fluefisker:thumbup: Så vil gjerne gjøre det hele året, bor i oslotraktene. Tar fisken, da ørret i elv, tørt på denne tiden av året? Vis ja, hva klekkes av innsekter? Begynner å bli kaldt i både elv og luft merker jeg om dagen, frostrøyken oste ut av munnen i elva igår kveld hehe. Kanskje jeg bare skal slenge ut en march brown? Hjertelig takk for tips og hjelp. Setter stor pris på det! skitt fiske
 11. Ja du sier noe der, ofte jeg ikke helt merker noe trekk når hånda skal opp igjen, sliter med det til tider. Spesielt vanskelig når jeg ikke skal kaste så langt og ikke bruker mye krefter syns jeg. Hva menes med en kort klump? Hva er klumpen? Fortommen? Jeg har bare vanlig line og fortom isåfall Takk for hjelpen!
 12. Takk for tipset! Han Mel sier i videoen at man MÅ ha "shooting-taper" når man gjør dobbeltrekk, vil det si vanlig WF snøre? Eller noe form for skytesnøre? Og hva er klump? Ser ordet blir brukt til tider.
 13. Takk for det Tom og svensvik haha, han Mel var jo helt rå, knallbra video/lærer!
 14. Ok takk for tipset, fått tilbud om hjelp av en kompis i Oslo området så skal nok bli dreis på det her etterhvert ;) Takk for tips og hjelp uansett Hoaas!
 15. Hei, jeg sliter med dobbeltrekk, det første trekke går greit, altså bakover, men det andre og siste trekket skjønner jeg meg ikke på. Får det bare ikke til. Synes det å bytte håndplassering etter det første draget er veldig vanskelig. Noen som har noen gode tips? Evt kan lære meg? Bor på Grünerløkka i Oslo. Trenger vel litt sånn kastejusteringer generelt Har lett etter kurs, men lite å finne synes jeg. Er jeg bare blind?
×
×
 • Legg til ny...