Hopp til innhold

hainrich

Medlem
 • Antall innlegg

  22
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  fluefiske
 1. Får slenge meg med her jeg også da! har fisket med flue i 2 sesonger nå og er helt hekta!! men har ikke helt fått til så bra fangst ennå.. Noen i Lillehammer området som har greie på fluefiske?
 2. Jeg bruker denne selv, og er meget fornøyd! Koster ikke for mye heller.! ' http://www.fluefiske-butikken.no/ds_product_info.php/cPath/40/products_id/708
 3. Hey Hey! Noen her på forumet som er kjent i Fåberg øst side eller fåberg vest side? Hvis det er det så trenger jeg sårt noen tips om et par god vann det er verdt å prøve seg med fluestanga til helga og ellers da så klart. Tips tas i mot med STOR takk Send gjerne en melding hvis dere ikke vil avlsøre det på det store internett.
 4. en kompis tok en på 400 gr ca for to uker siden.. Der var litt ovenfor øvstdalsfossen. Men har ikke vært der selv ennå å hvordan det ser ut.
 5. Jeg veit ikke hvilket merker de fører, men tipper de kan få tak i det meste. Ja, har tenkt litt på en #3, men veit ikke hvilken jeg burde gå for..
 6. Hey! jeg har fått et gavekort til bursdag hos sporten 1 på 1500 kr og tenkte å legge i 500 ca selv.. Så det jeg trenger fra noen erfarne fluefiskere her er tips om hvordan stang jeg kanskje burde satse på Jeg har en #5 fra før og tenkte å kjøpe meg en klasse som er litt lettere, siden jeg driver mest med ørretfiske. Jeg har bare fisket med flue i 1 år ca, så er ganske fersk ennå.
 7. Hei. Noen i Lillehammer området som veit om fluefiske er i gang her? eller er det for tidlig ennå?? eventuelt hvor kan man prøve seg? Det KLØR i fingrene etter en vakende fisk og prøve seg på :scared:
 8. Hei! Jeg skal kjøpe meg ei ny stang nå til sesongen og trenger desparat noen råd fra noen som har litt mer erfraring enn meg, da jeg bare har en fluestang, dette er en 5 stang og tenkte jeg skullekjøpe en stang jeg kan bruke til gjedde fiske, men samtidig ogsåp bruke den til ørret fiske.. Er det noen der ute som vil komme med noen forslag?? helst ikke over 3000 kr..
×
×
 • Legg til ny...