Hopp til innhold

jorma

Medlem
 • Antall innlegg

  37
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  seks laksar i en laksask
 1. hej! innan första projekt är avslutat påbörjar jag nästa. jag skrev i en tidigare tråd om att jag var intresserad av fiske på sörlandet. och är tacksam för alla svar. när det projektet är avslutat ska jag upp till gardemoen och hämta en vän. jag tänkte visa honom vestlandet, men jag har aldrig vart där så jag visar mig själv också :-) anyway, hur e det med bass där? fjordar? tacksam för svar, pm lr mail aka.jorta@gmail.com thanks!
 2. jo, kallt och regn! och regn..! men men, vi får se, det kanske lossnar i juli och sommaren kommer ..
 3. hej. jag tænkte nypa mig en seabass under ferien i juli førra årets katastrofsæsong(?) i oslofjorden får mig att vidga mina vyer. jag tænkte åka ner på sørlandet, kristiansand och væsterut før att leta nya vatten. jag fiskar ifrån potong o har satt av en uke før detta i tidsrommet ~14'e juli till 20'e juli. någon har några tips vad man bør stanna till och dær det går fint att lasta ner potongen i vattnet så vore det tacksamt. pm eller skriv ... tacksam før svar.
 4. http://www.aquaria.se/sv/Nordisk-miljo/
 5. jorma

  Bellyboat

  http://youtu.be/Fv7jJj8ONvM :]
 6. jorma

  Bellyboat

  glöm kinetic http://www.outcastnorge.no/modeller/superfatcat/ thats the shizzle 4 you.
 7. jag har en sprillans ny svart reelmaster 3/5 i neopren væska. har kommit till insikt att jag inte kommer fiska med den .. den e helt ny, aldrig vart ute på tur me den... den kan du få køpa till en billig peng..
 8. det verkar vara ett jævla drag på væstkusten, bæst att jag tar med mig håven!
 9. hej, jag tänkte dra till Bergen med omnejd o fiska lite i sjöen, kanske inte nu på en gång, men i höst/vinter/vår. hur är fisket i havet efter SÖ? jag tänkte mest köra från fishcat .. verkar finnas en del fina platser enligt kart.finn.no iaf ... tacksam för svar.
 10. men den e ju soldout .. svårt o tjacka den då...
 11. fiskade kvællspass / nattpass i måndags på snarøya, inget. men bara en timmes fiske. ikvæll: gick kvællspromenix på bygdeøy, på væstra sidan. såg ett par vak. troligen øring? men jag gick i skor o shorts, lite tidigt o vada i kortbyxor. fiskarna jag såg gick en 50 meter ut .. så jag gick bet. d e bara o gneta på så sitter den :)
×
×
 • Legg til ny...