Hopp til innhold

Audun.

Medlem
 • Antall innlegg

  52
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Alt innhold fra Audun.

 1. Takker for svar. Skal se etter et 3# Snøre;) Noen som har noen anbefalinger? Håper at det fungerer, litt kjipt å ha en så fin stang, og ikke kunne bruke den;)
 2. Sliter litt med kastinga mi med denne G Loomis stangen, bruker et WF 4 snøre av ukjent merke. Av og til blir det kjempefine kast, men noen ganger så lander snøret først, så lander flua enten ved siden av eller bak. Ser på meg selv som en ganske god kaster, men er blank her. Virker som om G Loomisen er utilgivelig når det kommer til småe kastefeil. Noen som vet hva jeg gjør feil, er det snøret som er problemet?
 3. Tusen takk, trur det blir den modellen der:D Hvordan er den mot grus og sand? Kommer det sand inn i skoa? Redd for neoprene sokken ;D
 4. Tusen takk for gode råd:D Hvordan er det disse studsene fungerer? Er det som fotballsko med skrupigg? Er disse holdbare eller bør man kjøpe med endel extra studs? Lurer også på hvordan disse boa skoene er? Blir det skikkelig stramt? En annen ting jeg er litt usikker på, er holdbarheten, er disse slitesterke? Kjøpte simms for 5 år siden pga nettopp holdbarheten, og de har levert skikkelig, har ikke hatt bruk for Aquasure limen en gang, i motsetning til de gamle Guidline vaderene, som holdte bare 1 sesong, og måtte lime hele neopren sokken.:D
 5. Vurderer nytt innkjøp av vadesko, har fra før et par Simms sko i filtsåle som er 5 år gamle. Veldig fornøyd med disse, men de begynner å bli slitt. Veldig fornøyd med filtsåle i fiskesituasjoner, men når det kommer til vanlig trasking i skog og mark, så syns jeg det er litt mer ubehagelig, har mange ganger havnet på rævva når jeg går på vått gress O.l. Jeg går ofte lengere distanser for å komme meg til fiskeplassen, så derfor så vurderer jeg kjøp av gummisåle. Har også lyst på en sko med BOA løsning. Har sett på både Simms og Korkers(vil ha kvalitet) Er det noen som kan komme med tips og råd angående dette?
 6. Audun.

  IMG 1287 resize

  De gærne har det godt :D
 7. Audun.

  Altaelva nedre sorrisniva 9. august

  Nydelig fisk!! Gratulerer så meget :D
 8. Falsen elva er Hemsila i Hemsedal. ;)
 9. Dagens ørret tok en blue dun ;) Sprek fisk, i forhold til størrelsen, artig å kjøre fisk med splitcanen;)
 10. Lønner seg å kjøpe stengene uten tube. For den blir levert med agat-ring som er i det minste laget. Og den andre blir levert med et bra rør, som kan plugges i begge ender og brukes som tube. Bruk Ebay og paypal for sikker betaling.
 11. Fikk nettopp en Torsk på 4 kg med min splitcane #6 i en saltvannstrømm. Slapp fisk, men gøy uansett, værtfall for en som ikke er bortsemt med storfangst Splitcane er kommet for å bli, værtfall hos meg Kan ikke få skryte nok av den. Anbefales på det sterkeste !!
 12. Audun.

  Harr 1,85 kg..jpg

  Kjempe fin Harr! Misunner deg. Gratulerer
 13. Når du sier Poly garn ikke funker til praktisk fiske, mener du alle fluer med poly garn eller bare comparadun? At polygarn ikke funker på comparadun, trur jeg nok er riktig. Men jeg har ikke prøvd Comparadun så mye, men flyter den bra? Spør siden det normalt ikke er Hakcle på den.
 14. Prøvde polygarn, funker greit, men trur ikke den vil holde fasongen nei, . Trur heller ikke at den vil flyte noe særlig godt, i forhold til CDC. Skal prøve med hjortehår, men usikker på hvor mye hjortehår jeg skal bruke. Men uansett, polygarnet kan brukes til nød til comparadun vil jeg tru. Må prøve det ut under praktisk fiske først.
 15. Kan jeg bruke Poly-garn som ving i steden for CDC eller Hjortehår? synes det er litt enklere å bruke Poly garn til å binde med. Bruker Poly garn til alle mine parachuters og Spent spinnere.
 16. Jeg føler det at det tar kortere tid for at snøret strekker seg ut. Og at den passer godt på en rask stang slik som splitcanen min. Dette er værtfall min erfaring og oppfatning. Er ikke sikker på dette stemmer. Er jo ganske fersk i gamet.
 17. Bruker et Scientific Anglers Sharkskin GPX 6# på min Zhurods 6#. Funker meget godt! et nokså Raskt snøre. Som jeg synes er glimrende. Tok litt tid før jeg klarte å kaste med det. Funket kjempe godt.
 18. er det noe som vet om denne er satt ut? Det er vel en oppdrettsørret, eller hva? Håper dette kan bety at regnbueørreten har begynt på sitti inntog til Norge!
 19. Jeg og min far bestilte to stykker fra ebay til en overkommelig pris. Siden min far påstår at han "Carbonallergi". Når jeg spør hva det betyr, så mumler han noe om depresjoner og kløe. Etter 5 dager kom stanga mi. Prøvde den først på plena i storm, men skjønte fort at dette var en god stang. Deretter tok jeg og min far, disse to stengene med til en fiskeplass for å fiske sjøørret. Etter litt fisking, konkluderte vi med at disse stengene tok fluefiske til en ny dimensjon. Stengene var av snøreklasse 6# og er 8.0 ft. Jeg brukte en SA snøre Sharkskin 6# noe som fungerte meget godt vil fungere til tørrfluefiske, prøvde deretter en WF7 som jeg skal bruke til sjøørret, begge fungerte veldig godt på stangen. Begge er meget fornøyd med stengen, og overasket, siden dette er et relativt ukjent merke. Disse stenge anbefales på det sterkeste. (spesielt til de med "Carbonallergi".)
 20. Av med caoutingen, ca 7 cm. lag ei løkke, surr med fluebinder-tråd. Avslutt med aquasure eller lignende. Kjempeløkke til evig tid!
 21. Audun.

  Streamstix

  Jeg har en Streamstix Midgestix 2# fungerer som en 5# stang. Kjempestang!! Anbefales på det sterkeste! Trur ikke det vil være noe problem med å få tak i ny stang, streamstix impotøren har mange gode utvalg.. På http://www.streamstix.no/
 22. Jeg har enda ikke fått noen storfisk på land, jeg har fått en på maks 250/300 gram. men det er noen fisker som kunne ha vært halvkiloen som har tatt flua, men jeg ga et dårlig tilslag dessverre. Jeg har vært på noen plasser i Nord - Trøndelag, fine ørret vann der:) har også vært i bjøra og surna. Jeg skal ta meg mange fisketurer til sommeren. jeg har veldig lyst til Nea/Tya, i selbu og tydalen. Ja på smøla skal jeg også neste år. Kjempe plass det! Det blir bedre når jeg får lappen :)
 23. Hei hei alex .. Jeg er en veldig ivrig fluefisker som fikser så ofte jeg får tid, er fra Tustna ja ;) Det er bare å komme.. Det er ikke bare Sagvatnet som er et fint fiskevann, vi har mange andre vann som det sikkert er en del storfisk i. Problemet er å nå den med fluestenger. Du er fra Kr.sund eller? :)
 24. Faren min fikk en Regnbueørret i sagvatnet på 8,7 kilo på åttitallet. Han fikk også noen på 6 og 7 kilo også. på hvit og oransje fluer. Var på sagvatnet nå i sommer, fikk ikke engang et napp, men vi så noen GIGANTISKE vak litt lenger ut, for langt ut til å nå den fra land. Men fadern sa at det mest sannsynlig var Brunørret, fordi han trur regnbueørret, er utryddet der. han fisket en del brunørret der siden og har ikke sett snurten av regnbueørret. Men i allefall er noe stort der nå!
 25. Den beste allroundflua for meg er uten tvil Red Tag, den er egentlig kjent som harrflua men den fungerer på alt hele året. Det er mange ganger denne har reddet dagen min, gått lenge uten og fått fisk så setter jeg på denne, da får jeg fisk nesten garantert vertfall på vakende fisk :)
×
×
 • Legg til ny...