Hopp til innhold

Audun.

Medlem
 • Antall innlegg

  52
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Audun.

 • Bursdag 13. sep. 1992

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansund
 • Interesser
  Bil og motor, bilberging og fluefiske.
 • Favorittfiske
  Ørret, harr og laks.
 1. Takker for svar. Skal se etter et 3# Snøre;) Noen som har noen anbefalinger? Håper at det fungerer, litt kjipt å ha en så fin stang, og ikke kunne bruke den;)
 2. Sliter litt med kastinga mi med denne G Loomis stangen, bruker et WF 4 snøre av ukjent merke. Av og til blir det kjempefine kast, men noen ganger så lander snøret først, så lander flua enten ved siden av eller bak. Ser på meg selv som en ganske god kaster, men er blank her. Virker som om G Loomisen er utilgivelig når det kommer til småe kastefeil. Noen som vet hva jeg gjør feil, er det snøret som er problemet?
 3. Tusen takk, trur det blir den modellen der:D Hvordan er den mot grus og sand? Kommer det sand inn i skoa? Redd for neoprene sokken ;D
 4. Tusen takk for gode råd:D Hvordan er det disse studsene fungerer? Er det som fotballsko med skrupigg? Er disse holdbare eller bør man kjøpe med endel extra studs? Lurer også på hvordan disse boa skoene er? Blir det skikkelig stramt? En annen ting jeg er litt usikker på, er holdbarheten, er disse slitesterke? Kjøpte simms for 5 år siden pga nettopp holdbarheten, og de har levert skikkelig, har ikke hatt bruk for Aquasure limen en gang, i motsetning til de gamle Guidline vaderene, som holdte bare 1 sesong, og måtte lime hele neopren sokken.:D
 5. Vurderer nytt innkjøp av vadesko, har fra før et par Simms sko i filtsåle som er 5 år gamle. Veldig fornøyd med disse, men de begynner å bli slitt. Veldig fornøyd med filtsåle i fiskesituasjoner, men når det kommer til vanlig trasking i skog og mark, så syns jeg det er litt mer ubehagelig, har mange ganger havnet på rævva når jeg går på vått gress O.l. Jeg går ofte lengere distanser for å komme meg til fiskeplassen, så derfor så vurderer jeg kjøp av gummisåle. Har også lyst på en sko med BOA løsning. Har sett på både Simms og Korkers(vil ha kvalitet) Er det noen som kan komme med tips og råd angående dette?
 6. Audun.

  IMG 1287 resize

  De gærne har det godt :D
 7. Audun.

  Altaelva nedre sorrisniva 9. august

  Nydelig fisk!! Gratulerer så meget :D
 8. Falsen elva er Hemsila i Hemsedal. ;)
 9. Dagens ørret tok en blue dun ;) Sprek fisk, i forhold til størrelsen, artig å kjøre fisk med splitcanen;)
 10. Lønner seg å kjøpe stengene uten tube. For den blir levert med agat-ring som er i det minste laget. Og den andre blir levert med et bra rør, som kan plugges i begge ender og brukes som tube. Bruk Ebay og paypal for sikker betaling.
 11. Fikk nettopp en Torsk på 4 kg med min splitcane #6 i en saltvannstrømm. Slapp fisk, men gøy uansett, værtfall for en som ikke er bortsemt med storfangst Splitcane er kommet for å bli, værtfall hos meg Kan ikke få skryte nok av den. Anbefales på det sterkeste !!
 12. Audun.

  Harr 1,85 kg..jpg

  Kjempe fin Harr! Misunner deg. Gratulerer
 13. Når du sier Poly garn ikke funker til praktisk fiske, mener du alle fluer med poly garn eller bare comparadun? At polygarn ikke funker på comparadun, trur jeg nok er riktig. Men jeg har ikke prøvd Comparadun så mye, men flyter den bra? Spør siden det normalt ikke er Hakcle på den.
 14. Prøvde polygarn, funker greit, men trur ikke den vil holde fasongen nei, . Trur heller ikke at den vil flyte noe særlig godt, i forhold til CDC. Skal prøve med hjortehår, men usikker på hvor mye hjortehår jeg skal bruke. Men uansett, polygarnet kan brukes til nød til comparadun vil jeg tru. Må prøve det ut under praktisk fiske først.
 15. Kan jeg bruke Poly-garn som ving i steden for CDC eller Hjortehår? synes det er litt enklere å bruke Poly garn til å binde med. Bruker Poly garn til alle mine parachuters og Spent spinnere.
×
×
 • Legg til ny...