Hopp til innhold

zulu bjarne

Medlem
 • Antall innlegg

  142
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral
 1. Du fyller vann opp til knehøyde og ser hvor det pipler ut på sokken. Merk med en tusj/farge der hullet er og la vaderne tørke. Bruk aquasure å tette med. Simms har egen fiks-det-sjøl side på sine hjemmesider: www.simms.com
 2. Ang. Vågå. Hørte om storfangst i dag. Mye is, men ørret på 3 kg er ikke å forrakte... Lom det da.
 3. Bestilte meg en Pool 12-sak til 1199,- hos Skitt fiske. Håper jeg blir fornøyd.
 4. Ser nettbutikken aktiv fiske selger kinetic cobra bellyboat til 1399,- Det er vel ikke så verst? Noen som har erfaring med denne?
 5. Joda, det nytter. De tar mett med harr sør for Otta i hvert fall. Klekker steinfluer som fy der. Prøvde en liten kjapp tur i dag, men glemte selvsagt flueboksen igjen hjemme. Oppdaget det først da jeg kom fram. Hadde en fortynget montana på med nappindikator, men det gikk ikke noe særlig. Tror ikke jeg kom djupt nok ned. En slukfisker like ved lykkes derimot. Han håva inn på stingsild og mark...
 6. Har noen peiling på pris kanskje...?
 7. glidelåsen på simms-jakka mi har gått fløyten. Kjøpte den brukt, har ikke kvittering. Lurte på om Simms likevel er greie og gjør det gratis? De er reale ellers i hvert fall. Hvis ikke, hvor får jeg fikset dette?
 8. Jeg har den, kjøpte den i Kristiansand i fjor sommer og har brukt den siden. Kan ikke annet enn skamrose den. Veldig praktisk med sju-delt - og den er lettkastet som fy. Anbefales.
 9. Du kan vente deg en glassklar elv som bør fiskes meget forsiktig. Lys sandbunn, stilleflytende - i utgangspunktet grisefint, du kan spote fisken hvor som helst, men vanskelig. Vannstanden har gått ned veldig nå de siste dagene, og det bør love godt for fisket. Men altså - vær forsiktig. Mygg, døgnflueklekkere, parachute-dun og kanskje aller helst no hackle er tingen der oppe.
 10. Dette lurer jeg også på. Har hørt at sydenden av Bygdin skal være bra, det går visst mye grov ørret inn i "sandørkenen" der utpå sommeren og høsten. Egentlig merkelig, for det ser helt dødt ut. Vinstri vet jeg lite om. Sikkert fisk, men har ikke hørt noe spesielt. Selv har jeg hytte på Maurvangen - og der er det Sjoa som trekker.
 11. zulu bjarne

  Simms G4

  Ser Simms er ute med en ny vadebukse i år, G4. Koster skjorta, men er vel kanskje verdt det. 8000 kroner hos Prima Villmarksliv. Noen som har prøvd, kjent på, følt osv.... ?
 12. Tok en tur i dag. Så veldig fint ut på gromplassen, men det er nok for tidlig ennå. Ingen vak og ingen hogg. Steinflua har heller ikke vist seg, det skjer vel ikke før dagen blir litt lenger. Mener disse klekkingene styres av det, ikke temperatur.
 13. Har hatt noen selsomme opplevelser med vind, ja. Det er nesten så en kan bli overtroisk av mindre. Flere ganger i år - og i fjor - har jeg kommet til favorittelva mi og det har vært totalt vindstille. Og da mener jeg totalt.. Jeg har ruslet ned til elvekanten, sett vak, valgt meg ut noen ørreter som har vaket steady for så å gå tilbake til bilen for å rigge utstyret. SÅ, når jeg er ferdig med det og klar til å kaste, kommer vinden og ødelegger hele greia. Dette har ikke skjedd bare en gang, men flere. Besynderlig greie. Og det verste av alt er at det som oftest ikke roer seg igjen før til kvelden. satan.
 14. Støttes. Gudbrandsdalslågen er Norges mest undervurderte fiskeelv. Hvilken annen elv i landet tas det ørret på nærmere 10 kilo, harr på inntil 2-3 kg, abbor over kiloen og sik grov som et vondt år? Alt dette i ett og samme vassdrag. Neiggu ikke verst.
 15. Kjører en slate ghx, mener jeg - i nevnte snøreklasse. Kosta ikke allverden for to-tre år siden, men god stang. Snøret er guideline presentation. Tenker jeg kjøper highwater til sommeren...
×
×
 • Legg til ny...