Hopp til innhold

siggi

Medlem
 • Antall innlegg

  38
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  Tromsø

Siste profilvisninger

515 profilvisninger
 1. Fin fisk Stian Ka du tok han på ?
 2. Ingen rapporter fra Tromvikelva og Breivikelva er lagt ut foreløpig. Noen må vel ha vært der i sommer? Er nylig kommet hjem fra ferie og skal nok prøve begge to i nærmeste fremtid.
 3. Var på Løkta for ei uka sida, men det var håpløst. Stimer med niser tråla helt inn med land, den overmakten er det ikke vits å kjempe i mot. Må nok prøve en eller annen fjord......men på den annen side skulle det vel tilsi at det er fisk i fjorden?
 4. Med over 10 grader enkelte plasser i områdene rundt Tromsø, bør vel SØ sesongen for alvor være i gang i områdene nå? Lite rapportering på forumet i allefall..... Skal prøve å komme meg en tur ut til uka og kommer tilbake med rapport (bilde?) Mars er kanskje ikke den store Sø måneden, men med de tempraturene vi har hatt de siste dagene burde det ligge til rette.
 5. Kor det fiskes etter SØ i Tromsø-området på denne tiden av året???? (send meg gjerne en PM) Jeg kan tenke meg at nærliggende fjorder er aktuelle, men har svært lite erfaring på denne tiden av året. På forhånd takk :biggrin:
 6. [Flott fisk - ka du tok de på???? Mildværet de siste ukene hjelper nok på aktiviteten i havet. Jeg hadde vel i utgangspunktet avsluttet sjøørrett sesongen i Tromsø området, men nå vet jeg sannelig ikke.
 7. Vet ikke helt om det gjelder under denne linken, men jeg fikk en flott sjø-røye tett oppunder kiloet i helga. Tatt på strandreke. Ikke like mye fight i den som SØ, men likevel en flott fisk. Lite vak til tross for høy tempratur. Kjedelig at det er lovt mye nordavind denne uka, vanligvis ikke de beste fiskefangster da ....eller?
 8. Det var litt av poenget "torbl" . Det at man eventuelt kunne legge ut en del fakta, om størrelse, dato, fluevalg, vær og andre relevante opplysninger. Har sjøl bikket kiloet i år, tatt på ei strandreke. Skal ut igjen i uka som kommer og håper å komme med ytterligere fangstrapporter. Ellers så kunne det være greit å høre om erfaringer i forhold til fisking på flo og fjære. Når det gjelder tid på døgnet så skulle ikke det bety så mye i nord Norge, spesielt akkurat nå som det er lyst hele døgnet.
 9. Hører at det taes en del SØ på kjente plasser rundt om i Troms, det som er nytt av året er at nesten ingen legger ut rapporter mer her på forumet . Vet ikke helt hva det kommer av, men kanskje man skulle "godta" rapportering uten spesifikk sted for fiske? Hadde vært hyggelig med fiskehistorier av nyere dato eller hva?
 10. Jo det forstår jeg, men visst hele fjorden er full av torsk så kan det vel kanskje være lurt å finne en annen fjord å fiske SØ i . Er man ute etter torsk er det jo en grei plass å dra til. . .
 11. Det vil med andre ord si at man kan vente noen uker med å fiske etter SØ i balsfjorden?
 12. Ja det hørtes luftig ut, men er det ikke sånn at spesielt sjø-ørretten trekker inn mot land når det blir litt grums i vannet. . . . :lol:
 13. Varmt i vannet? Vi har hatt 5-10 varmegrader i Tromsø området i lengre periode nu, det har jo vært den mildeste vintereren i manns minne. En par uker til nå så er jeg igang. . .
 14. Ser på fiskestanga å lengter til vak og bett. November har aldri vært nå fiske-måned for meg, men det går vel selvfølgelig ann å gjøre noe med.....Derfor lurer jeg veldig på om det er noe der ute som har erfaring med fiske på denne årstiden, er en lidenskapelig sjø-ørrett fiske men det er også av interesse å fiske etter andre sorter. Jeg tenker primært å fiske i områdene rundt Tromsø.
 15. Takker førr alle gode råd og tips som er kommet under dette emnet. (det er fortsatt lov å komme med flere ) Flott at det finnes fluefiskere med litt "vidvinkel" og som ikke får helt hætta når de leser at man kan fiske med andre ting enn flue :wink:
×
×
 • Legg til ny...