Hopp til innhold

søo

Medlem
 • Antall innlegg

  20
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  Tromsø
 1. Har dere noen tips for fiske i iskanten i fjellvann? Det er rimelig kaldt her oppe i Tromsø, så hva tar ørreten og røya nå?
 2. Går det ikke et kloakkrør ut i elva over brua, eller husker jeg feil? Er det lov å fiske i elva nå? Er det reguleringer der i det hele tatt?
 3. Kor i Straumsbukta e det du står? Har aldri fiska etter sø der...
 4. No vake det laks rett oppfør brekket, så nokka har no gått opp. Heftig vaking onsdagskveld, da va jo elva selfølgelig stengt. Kraftig vind å dårlig tørrfluefiske i tilleg...Jævla godt vær va det no ihvertfall.
 5. Inga liv i hverken vann eller elv forrige helg... Drar kanskje på hytta tumørrøu å blir te fredag. Nokka må æ no få førr h........!
 6. No har jo temperaturen di to siste dagan vært te vårres fordel, så laksen tape forhåpentligvis te helga! Hvis ikke, smake det jo fortsatt godt med bålkaffe og cognac , kanskje man til og med får tid å sove litt!
 7. Gi rapport da hvis jeg ikke kommer meg utover!
 8. Tror tempen har steget litt der ja. Skal prøve på en tur i helga...
 9. va det dobbelkrok med sølvtinsel,svart vinge å rød tag? eller var det en annen?
 10. Drar nok ut den 15 når elva åpne også, er ofte der ute. Er så heldig å være grunneier, så jeg har eget kort :D , det er ei uforutsigbar elv. Mange har fått seg overaskelser der.
 11. Har hytte på pernilsajord, så det er meget enkelt å svippe ned til fjordn. Hadde ikke lyst å gå så mye til helga, så det blir latmannsfiske på meg :D
 12. Er det noen som vet om det er bra å fiske sø i skogsfjordn på ringvassøya? Isåfall hvor? Må vel gå en del ørret i nærheta av skogsfjordelva?
 13. Det må jeg si, du har ikke sovet i timene! Takk for svar, er opplyst så det holder nå.
 14. Joda, SØ har jeg fisket rundt Tromsø siden April. Ikke like koselig å fiske i kulda, men bedre enn ingenting :o . I hammerfest er den nok også. Det med at den oppsøker brakkvann har noe med temperatur og salt og gjøre tror jeg. Tror at jo kaldere det er ,jo mindre salt "tåler" den. Det finnes sikkert noen her som kan svare på mine spørsmål.
 15. Er det noen som kan forklare meg Sjø ørretens vandring? Hvor den går, og hvorfor? Er den i ferskvann på vinteren osv? Får man ørreten langs hele den norske kystlinje? Hvilken innvirkning har temperaturen på Fisken, og selve fisket av den? Vet det sitter en del folk med mye kunnskap å leser disse sidene, å det hadde vært flott om dere kunne delt litt med en fersking innafor sjø ørretfiske. Har fått en del, men det hadde jo vært greit å vite litt om godsaken :)
×
×
 • Legg til ny...