Hopp til innhold

ORek

Medlem
 • Antall innlegg

  41
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Fiske, jakt
 • Favorittfiske
  Laks, Sjøørret
 1. Jeg har opplevd at knuter sklir opp med fluorcarbon. Dette var med Rio fc og Duncan loop knytt løsthengende. Etter at dette hadde skjedd tre ganger ila en sesong gikk jeg over til Rapala knute. Knøt en del test knuter og av og til gled de opp uten at jeg kan si hvorfor.
 2. Danielsson blir aldri feil. Pålitelig og mye for pengene!
 3. ORek

  Røking av laks

  Skal selv i gang med å røyke laks og har en Smokaini bestilling. Smakte selvrøykt laks nylig der den var speket i to døgn etter salting og før røking. Etter røyk ble laksen tørket i ca et døgn. Beste laksen jeg hae smakt, skal prøve på det samme.
 4. ORek

  Kultstang

  Sage SP! Nydelig aksjon og passe rask. Bruker den fortsatt i mørke etter sjøørret. Stangen gir tilbakemelding gjennom korken.
 5. Mange moderne enhånds atenger har en litt rask aksjon etter min smak. Sverger til mine gamle Sage SP stenger. Til praktisk fiske synes jeg disse overgår noen moderne stenger.
 6. ORek

  Skottland 2016

  Leiebil er veldig billig i Skottland. Men vaer forberedt paa at du blir tilbudt ekstra forsikring naar du tar den ut. Jeg pleier aa takke nei.
 7. Fantastisk lyd i Perfect. En klassiker som går lengre tilbake enn s-sveiv sneller. Kan bli noe tung på en del stenger. Jeg liker godt Islander sneller. Sjekk LX 4.5. Snelle mes veldig kraftig brems.
 8. Har hatt suksess med Cascade, Rød Francis og tuber med varianter av blått og grønt. Rask elv, litt større fluer enn de fleste andre.
 9. Har en tendens til å gå i knestående med seks stenger eller mer.
 10. Fisker en del med Hardy Perfect som har tilsvarende bremsesystem. Klikkbremsen gir en viss bremseeffekt, men du må regne med å bremse med fingrene på sideplaten. Fungerer veldig greit, men ikke førstevalg på mye vann og nygått storlaks.
 11. RIO AFS Flyt? Sjekk om det er noen svarte runde bånd som indikerer linevekt i romertall i en av endene.
 12. Jeg ville gått for One om det er allround stang du skal ha. Har den selv og er kjempefornøyd!
 13. ORek

  Sage One 7136

  Jeg har en sånn, veldig godt fornøyd. Vil betegne den som en dyp progressiv aksjon. Lader i toppen med lette klumper, noe dypere om de er tyngre. Den takler noe synk, om klumpene er tilpasset, men jeg bruker den primært til flyt / flyt med synkespiss / intermediate. Kjenner ikke Scott stengene.
 14. Jeg får alltid svaret 'Sorry, no new content found.' hver gang jeg trykker på knappen for new content. Noen tips til hva jeg kan gjøre? Ingen betydning om jeg er innlogget eller ikke.
 15. Rio AFS #7/8 i flyt er en veldig god line til denne stangen. Enten med 15 fot nylon fortom pluss spiss eller 10 fot poly leader. Har fisket mye med denne kombinasjonen.
×
×
 • Legg til ny...