Hopp til innhold

Glenners

Medlem
 • Antall innlegg

  94
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Glenners

 • Bursdag 06. mai 1980

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Narvik
 • Interesser
  Fiske.
 • Favorittfiske
  SØ,BØ
 1. Hvis du er helt uviten så tenker du vel ikke på tidevann og strøm , så trur du at det fåregår i 24 timer i strekk fra den 16 til 20. så må du tru om igjen....
 2. Børstemarken har sverming på fullmånde i april som er den 18... altså nu på mandag !
 3. Glenners

  Film

  Har lite erfaring med redigering men kan klippe lime å bruke redieringsprogram. Har kun brukt film med lyd. Så det er kun det basike. http://www.youtube.com/watch?v=sg_4Qo7FQMM
 4. Glenners

  Film

  Har ei overbefolka ørret elv hvor vi har tatt flere over kg. samt små laksen går opp dær og det er ikke regler dær. Den er svært "hemmelig" Så det eneste som kreves er å ha statskort og betalt fiskeavgift. Den ligger ca en time fra narvik. Har også flere elver som jeg ikke er spess kjent i men som er kjent for å huse stor fisk. Så hvis noen ønsker å lage film er jeg villig til å bida med både fisking,plasser og utstyr, dette er noe selv har hadd løst å lage i årevis!
 5. Glenners

  Film

  D90 som skal byttes ut med D7000 i løpte av våren. Har 10-20mm , 35mm 1,8 , 18-106mm samt 70-300mm ED Den 10-20mm er genial til å filme med for den kurver ingenting i siene!
 6. Glenners

  Film

  Hadde du ønska å laga den i ofoten hadde jeg kunne bidra !
 7. Sku pakke klart sakern i sta så ser jeg at jeg har glømt vaderskoan hos sviger.... Så man får se hva man får til uten å vade i morra. Lover bra http://www.yr.no/sted/Norge/Nordland/Narvik/Narvik/time_for_time.html Litt vind men er såpass med skog at det skal nok gå greit. Får dra med diaflash ULS stanga og 500 snella :blush:
 8. Skal ut i morra å sjekke goelva som ligg bare 70 moh , den har vært åpen stort sett hele tia og bare litt is på kulpan. Så det er meldt 6 plussgrader i morra så da håper jeg på en klekking av mygg og steinfluer:P Bildet var tatt for ca 14 daga sia.
 9. jeg venter til fisken har snudd seg før man gir tilslaget og det kommer jo an på om man fisker med elle motstrøms. Har åfte erfart at spytter ut nymfa hvis man er for treg.
 10. D800 med full HD video at 120fps ... ja det hadde vært noe ja :D
 11. Det jeg lurer på er om autofokus lager lyd i disse eksterne mikrofonene slik den gjør i den innebygde? (Når den står montert i blitzfeste)
 12. kan du definere "raskt snøre" ?
 13. Har en D90 å den har manuel fokus under filming , vi si det er noe herk hvis du skal drive å springe rundt å filme. men setter du det på et stativ og filmer på en litt mere anstendig måte så er det bedre med manuel fokus for da slipper du at den skal driv å skifte fokus pongt hele tia og man får ikke den irriteranes fokusmotorlyden på filmen. Skal man driv å labbe rundt å filme bør du trene en del på å fokusere samtidig som du filmer.... noe som ikke var helt lett i bynelsen.
×
×
 • Legg til ny...