Hopp til innhold

royken

Medlem
 • Antall innlegg

  225
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

1 Nøytral

Om royken

 • Bursdag 11. aug. 1979

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Alta
 • Interesser
  Fluefiske og fluebinding
 • Favorittfiske
  Ørret røye og litt laks

Siste profilvisninger

Blokken siste besøkende er deaktivert, og vil ikke vises til andre brukere.

 1. Noen som har en som kan passe? Sent fra min SM-G850F via Tapatalk
 2. Lina er jo helt ny. Kanskje bare selge og kjøpe en lettere... Sent fra min SM-G850F via Tapatalk
 3. Kan det være en idé og kappe den ned litt I bakkant og prøve? Sent fra min SM-G850F via Tapatalk
 4. Noen som vet hva man Bør ha I kastevekt på denne.. Ganske fersk med 2 hånds. Får ikke sving på speykast med snøret jeg har.. Har et power taper scandi rtg float #7/8 27gram. Sent fra min SM-G850F via Tapatalk
 5. Har hvert ute en 5-6 turer men ikke sett mye fisk. Et lite lugg i lina er alt jeg kan skryte av.. Men nå er neopren vaderne på plass og tålmodigheten skal det ikke stå på etter en lang vinter. Tror det begynner skje ting straks siden elvene har begynt og åpne seg så da er vel fisken på tur ut i sjøen.. Ikke lenge igjen til det smeller:)
 6. Jeg bruker Oakley Straight Jacket Polaroid og disse er fantastiske fiskebriller. Ikke de råeste når du ser rett på sola men ellers er de virkelig bra. Passformen og vekt på disse er det heller ingen ting og utsette på.
 7. royken

  Flue.no

  Jeg har handlet MYE hos Flue.no de siste årene. Jeg har handlet både på deres nettside og via mail direkte med Nico.. Kan ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd med sevicen og leveringstid.. Regner med at Nico og Flue.no har en meget hektisk tid akkurat nå..
 8. Jeg bruker en 9fot #7 og en 10fot #5 til mitt fiske i sjøen og lett laksefiske.. Skal du fiske etter bare laks og kjangsene for og få fisk over 10kg er meget store ville jeg gått for en tohånds.. Men ville aldrig brukt denne i sjøen.. Sjøørreten går sommregel ikke lenger ut enn at jeg klarer og hive dit med en enhånds.. Kjøp brukt utstyr her på forumet så sparer du mye penger og miljøet :thumbup:
 9. Hmm.. Fortommen er utformet på denne måten (Tappert) fordi den skel gi bedre overrulling av fortommen.. Blir liksom en forlengelse av selve fluesnøret.. Hvis du bare bruker en tykkelse på fortommen vil den ligge i en haug når du kaster med lettere fluer. Det med albuen er ikkke jeg rette man til og svare på og du vil nok få mange meninger her.. øv dobbelttrekket hjemme uten stang eller bare med bunndelen. Finnes mange gode videoer på nett som viser åssen det skal utføres riktig.. Du merker godt om du får til eller ikke når du begynner og bruke dette med stang og snøre..
 10. Det er lov til og fiske mellom moloen og 200 meter fra elvemunningen.. Var der en tur på torsdag men det skjedde lite. Kun et par pinner. Største 1kg som kompisen fikk.. Er nok grumsete som helvete der nå. Tror hele fjorden er brun for øyeblikket men det er en og annen fisk som finner veien tilflua allikevel
 11. Var en tur i Russeluft igjen i går og for min del var det stille lenge. Fisket først men hvit reke så med en veldig knall rosa kjente ingen ting. Satt så på en standard rosa reke og pang. I dag ble den med helt inn til land. Kunn en fisk i går men til gjengjeld en meget pen fisk på mellom 2,5 og 3kg. Fin fisk som var full av liv og ga meg en fin kamp. Fikk svømme videre og bli fet.
 12. Endelig fikk man kjenne røring i stangen igjen. Var en tur i Russeluft i gå kveld og der var Sø bitevillig. Fikk opp 3 fisk største på 7-800g mistet en skokk mindre fisk og mistet en kjempe som jeg ikke klarte og holde igjen..(kanskje laks) Kjempet i 5 min så takket den for kampen og slo med spolen og der sto jeg slukøra og forvirra på grunna og lurte på hva jeg kunne gjort annerledes... Blir nok hakket tykkere fortom neste gang.. Svigers fikk forøvrig en på 2kg en på 1kg og to under kiloen.. Artig når man kan fiske på stor vakende sjøørret på kvelden.. Roy
 13. Tror ikke denne GL jakka ble solgt i Norge i det hele tatt men Bare USA i en kort periode. Kjøp Simms. Evt bruk en vanlig allværsjakke.. Jeg bruker mine Bergans jakker like mye som vadejakka fordi passformen er så sinnsykt mye bedre. Bill hos Anglers Pro er en kjærnekar og svarer raskt på mail..
 14. Evt prøv og se om du kan fåen skvett ed olje dit og vent litt.. På min Ula Force skal det ikke så veldig hardt press før den kommer. Hadde en radius tidligere og den satt ganske godt og måtte bruke litt krefter for og få den løs.. Får du fortsatt ikke til så ta den med til en forhandler..
 15. Hvis du er sånn høvelig nybegynner ville jeg gått for Guideline Pressentation. Fungerer like godt til korte kast som lange og man trenger ikke mer enn 7-8meter utenfor stangtuppen for og kunne skyte 8-10 meter. Dessuten er dette snøret bra til snakeroll og spey. Når det gjelder klassifiseringa på stanga de har jeg ikke peiling. Vet ikke om det stemmer på loomis sine stenger. Stemmer iallefal ikke på mine Winston. Men de fleste # 3 fungerer utmerket med et #4 snøre. Guideline snøret er ikke av de tyngste. Har du mulighet så ta med deg stanga i en butikk og spørr om ikke du kan få prøve et snøre på den..
×
×
 • Legg til ny...