Hopp til innhold

Petrovic

Medlem
 • Antall innlegg

  140
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

11 Nøytral

Om Petrovic

 • Bursdag 28. mars 1971

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  Nesa Petrovic

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lillehammer
 • Favorittfiske
  ørret

Siste profilvisninger

Blokken siste besøkende er deaktivert, og vil ikke vises til andre brukere.

 1. På bildet vises de tunge fluene jeg bruker ofte. På flua som liger midt av de tre, bruker jeg Teardrop tube 22X4mm fra Eumer, tung messing øye og XX-large conehead. På de andre to bruker same Teardrop tube og snurrer i tillegg Blytråd 0,20 over Teardrop og limer den, og til slutt L Fits Turbo Cone. De er ekstremt tunge. Med Skagit system er nesten umulig å fiske med dem, fordi den tid man trenger for å gjøre Snap-T, Doubble Spey, Pery Poke eller annen sirkelbevegelse, flua har sunket dyp og klumpen mister mye av energien for å løfte den. Kastet er altfor kort. Disse fluene kaster jeg uten problem med AFS S3/S5 #9/10 og SA Atl. Salm. S1/S3 og samme F/S3 # 9/10. Bruker også tunge Polyleadere. Når du sier at du kan gjøre Snakke Roll med stang #8/9 og kaste 600-650gr med den, veier du bare klumpen på Skagit line eller dette er vekt sammen med T-tips?
 2. Det er stor forskjell å kaste på plena og å kaste på vann. Med riktig vekt, det er umulig å gjøre snakeroll med Skagit eller vilken som helst Spey bevegelse. Det må kastes slik: plask etter plask. For min del, Skagit har veldig store ulemper at jeg ser ingen fordel å fiske med den. Hoved grunn er at Skagit klump er veldig tykk. Det betyr at den beveger seg veldig fort etter landinga på vannet fordi på overflata er vannet fortest. Samtidig den drar T-tip veldig fort så den aldri kommer så dyp som vi synes. Det betyr at den lager en altfor skarp vinkel mellom klump, som beveger seg fort, og T-tip som beveger seg sakte. Det gir veldig dårlig kontakt med flua. Også, det de produsentene sier, at Skagit kaster store fluer lett, er også myte. Det finnes ikke flue som kan kastes med Skagit og som ikke kan kastes med Spey.
 3. Med Eumer og Zonker... rett til bunn
 4. Det vet jeg ikke. Bare fikk en ide å lage dem slik....
 5. Takk . Laga 5 fluer og det er altfor mye jobb rund dem...
 6. På bibliotekket finnes det bok ``Fluekasting`` av Kjetil B. Mathisen. Anbefales på det sterkeste. Lykke til...
 7. Akkurat. Det er ikke problem å prate med noen ved elva. Men når den andre skal dra hjemme og hilser med ``Lykke til`` det er ganske dumt. Jo, det har ingenting å gjøre med ``fiske lykke`` men vanligvis den som blir, for ikke fisk... i hvertfall jeg Er ikke nok å si : Ha det!
 8. Nei. Naboene mine har ikke lov å si noe som helst når jeg skal på fiske. Kona har ikke lov å si noe når jeg skal på fiske. Kolegaene fra job... det samme. Men da man kommer ved elva. Som vanligvis, det er minst en person der. Hei... hei... går det bra... bla bla... og etterhvert han skal hjemme og istedenfor en vanlig hilsen, da må den `` koselige`` fisker si : LYKKE TIL. I går fikk jeg tre Likke Til i lopet av kvelden. Ble skikkelig forbana. Hva bør man gjøre for å ungå slike ``koselige``? Kanskje fisking med hørselvern?
×
×
 • Legg til ny...