Hopp til innhold

anton1

Medlem
 • Antall innlegg

  84
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Alt innhold fra anton1

 1. Noen som har erfaringer med denne skytelinen
 2. Hvordan er det ang merker på bilen der den har hvert montert
 3. Noen som har erfaring med sumo stangholder. Må ha en ny til neste års laksefiske
 4. Jeg kjøper disse posene med zip Lock på Binders bruker dei til det meste av mitt fluebinderi. De har i alle størrelser.
 5. Fattern hadde mye kurs i surring av fluestenger for marinen på starten av 80 tallet. Kjøpte det meste av Vangen. Stanga på bilde ligner mye på de dei lagde. Bruttern har vel noen av de ennå mener jeg. Rimfly sneller var det også i heimen på den tia. Skal hjem til modern over nyttår, da skal jeg rote litt i kjellern hennes.
 6. Kjøp en bulkspole med fireline/eller annen multi ca 0.30 på ebay, og du har det du trenger.
 7. Finns det en sånn temp logg for Gaulfoss og!
 8. Korsholm har en ganske så grei netbutikk!
 9. Hvilken nettbutikk fører disse!
 10. Noen som vet noe om snøforholdene i fjellet, over Gaula som vil genere smeltevann?? Er litt nervøs for at vannføringen de første ukene vil bli stor med den seine våren vi har dette året. Kansje en reprise på sist år.
 11. Gjør som Brekke sier, kjøp en Danielson. Da gjør du ikke mye feil. Loop snellene er Korea kopier av Danielson, sikkert bra de og men Danielson er orginalen!
 12. Håper det ordner seg. Ser på værmeldingen at det er varmt i trøndelag i dag. Kansje det kan bli litt smeltevann. Gaula har dobla seg i dag.
 13. Hm vilket materiale er det du bruker til dine tuber?
 14. Bruker selv Eumer sine metalltuber i varianten terdrop og body and cone. Så er det bare og bestemme seg for hvor store tunge du vil kjøpe dem. Skitt fiske selger dem. Sikkert andre og.
 15. Da er det foretatt en ny investering. Det ble en ny G4. Håper jeg blir fornøyd.
 16. Bruker denne til mine klumper i klasse 10-11 http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Fluetilbehør/Annet/Scierra-Outpost-line-wallet-Mappe-til-fluesnøre-og-fortom-133861-p0000065230.aspx Funker knall ikke er den dyr heller
 17. Bruker selv fireline som backing. Har hatt samme firelinen på i dei seks siste sesongene. Har overhode ikke hatt noen negative utfordringer med dette. Og jeg er så heldig, at jeg har hatt mye backing ute flere ganger dei siste årene! Burde jeg skifte nå etter 6 år???
 18. Vadebuksa til biltema er vel en "tett" bukse i noe plast belagt kunst stoff,. Kjøpte en sånn til guttungen fpr mange år sia. Funka godt den.Med bra lag med fleece under så er det ikke umulig og jobbe i den noen timer i dette "bassenget" ditt. Ang pumpe: den vil jo pumpe 18000 l på en time så det er jo ikke så lenge og vente. Sett pumpa på det dypeste mens du jobber i dine nye vadere. Men du/vi vet jo ikke om det kommer nytt vann inn i basenget ditt samtidig med at du pumper ut!
 19. Blir 2 uker i Gaula uke 26-27; årets happening. Binder fluer nå og og gleder meg, til og treffe kamerater og ha to uker på guttetur.
 20. Og hvor kjøper man dette "amerikansk fargpulver"???
 21. Jeg får nye vadere (simms G4). Det er jeg helt sikker på!
 22. Kan du være mere spesifik om hvilken Z-axis modell er det snakk om?
 23. Etter årets første laksetur er det et desverre et faktum at jeg må ha en ny vadebukse. Valget er mellom Simms G3 eller G4. Er det vært penga og legge ut en 1000 lapp ekstra for en G4 kontra G3?
 24. Jeg bruke indikator og gjør rapper til, ved den minste stopp på indikatoren 8)
 25. Hvorfor detter Gaula som en stein nå? Tomt for snø i fjellet???
×
×
 • Legg til ny...