Hopp til innhold

lilleulv

Medlem
 • Antall innlegg

  15
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Om lilleulv

 • Bursdag 21. mai 1964

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Skånland kommune i Troms
 • Favorittfiske
  fluefiske etter laks, sjøørret og sjørøye.

Siste profilvisninger

Blokken siste besøkende er deaktivert, og vil ikke vises til andre brukere.

 1. lilleulv

  Målselva 2015

  Lengter etter slike dager, måtte vi få mange av dem.
 2. lilleulv

  Målselva 2015

  Er også påmeldt, men i motsetning til deg ikke hatt det helt store hellet her før. Satser på at det skjer i år. Om hellet ikke er med meg får jeg prøve å plukke opp noe når kortene som ikke er betalt blir lagt for salg.
 3. Blir forhåpentligvis noen turer i Målselva, både kortsone og lenger opp over fossen. I tillegg både Salangselva, etter sjøørret og sjørøye, og Laukhelle - Lakselvvassdraget på Senja. Disse ligger i nærområdet så de er noe man er nødt til å få med seg hvert år. Ellers er det mange vassdrag i både Troms og Finnmark som er fristende.
 4. Resultat for denne sesongen: 1stk sjørøye 0,5 kg - salangselva 10 sjøørret største 1,8 kg tatt en hemmelig plass. 1 stk laks 4,5 PÅ SLUK av alle ting. + En helvetes masse mistet fisk på grunn av uflaks og udyktighet. Masse frustrasjon og bannskap har gått med. spesielt siden man mistet den beste fisketiden i Salangen.
 5. Håper å få noen kort på trekkinga i Målselva, ellers så blir det å få seg kort oppover i elva senere i sesongen. Skal også få med meg åpninga i Salangen og noen døgn på Senja. Ellers får man se hva som skjer og hvor man drar. Mna skal ikke planlegge alt, da kan endel nye sjanser forsvinne.
 6. Ser at trådstarter refererer til pro tube systemet. Kan noen forklare hva dette er, har selv prøvd å binde litt, men har tydeligvis gått glipp av dette.
 7. Fikk ettermidagskort den 21 juli, med regn ut fra hva langtidsvarselet viser. Kan bli veldig artig. Gleder meg meget.
 8. Takker for linken. Det var det jeg trengte.
 9. Var i Tromsø i helga; nærmere bestemt Intersport på Pyramiden. Så der et oppslag om sjøørret konkurranse ved løkta i Balsfjord den 29 og den 30 neste helg. Noen som vet noe mere om dette? Har prøvd å lete litt på nett, men har ikke funnet noe enda.
×
×
 • Legg til ny...